Futbol Emre Belözoğlu'dan Volkan Demirel itirafı: Kavga olursa Volkan'la gidilir
Paylaş
Emre Belözoğlu'dan Volkan Demirel itirafı: Kavga olursa Volkan'la gidilir

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe uzun yıllar takım arkadaşlığı yaptığı Volkan Demirel'le ilgili samimi bir açıklama yaptı. NTV'de Emek Ege'ni hazırlayıp sunduğu 'Kırılma Anı'na konuk olan Belözoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte öne çıkanlar:

 

"Olay veya kavga varsa Volkan'la gidersin"

Ortada bir olay ya da bir kavga varsa, Volkan Demirel'le gidersin. Öyle bir çocuktur. Volkan farklı bir karakterdir. Volkan'da geri adım olmaz. Elbette tartışmalarımız da olmuştur, içinden geldiği gibi davranan biri.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den ayrılış süreci

Aziz Yıldırım bana "Takımda sadece sen kalacaksın, arkadaşlarının hepsi gidecek" dedi. Ben de kendisine "Keşke bunu mektupla yapmasaydınız" dedim. Sonra kendi gidişimi televizyondan öğrendim. Şu an bakınca komik geliyor ama acı bir olaydı benim için.

"Terraneo ağır konuştu"

Soru: Hiç değersiz olduğunuzu hissettiniz?

Değersiz olduğumu hiç hissetmedim ama Terraneo döneminde bir olay oldu. Terrano televizyonda konuşuyordu ve o konuşma benim gönderildiğimi öğrendiğim konuşma. Kendisi İtalyanca ağır ifadeler kullandı, ama tercüman yumuşatarak söyledi. Ben anladım tabii.

"Aziz Yıldırım beni odasından kovdu"

Aziz Başkan içinden geldiği gibi davranır. Fenerbahçelilerin gönlüne taht kurmuş, çok zor zamanları yaşamış ve sıkıntı çekmiş biri. Benim için de bir ağabeydir. Kolay bir insan değildir ama onunla vakit geçirdiğinizde onu çok seversiniz. Oyunu-başkan ilişkimiz de her zaman iyi olmuştu. Beni birkaç kez odasından kovsa da hep iyi anılarla kendisini hatırlıyorum. Odasından kovma nedeni de maçta bir hakemle tartışmamdı.

Haberin Devamı