Futbol Erden Timur'dan transfer açıklaması! Icardi, Paredes, Angelino...
Paylaş
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Icardi, Paredes, Angelino...

Galatasaray Başkanvekili ve Futbol Şubesi Sorumlusu Erden Timur, sarı kırmızılılardaki transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu. Timur, adı geçen isimlerle alakalı bilgi verip son durumlarını açıkladı.

 

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Transferin ekibinin başındaki isim olan Erden Timur, adı geçen isimleri değerlendirdi ve basın mensupları aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirdi.

Haberin Devamı

ICARDI

Mauro Icardi'de belli bir aşama kaydettik. Bizim rakamlarımıza gelirse finalize olacak gibi. PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere. Bitti diyemeyiz. Uğraşıyoruz, çok büyük rakamlar.

İkinci forvet almamız lazım. Mauro Icardi ile ikili oynayabilecek bir forvet bakıyoruz. Icardi olacak mı, olmayacak mı bilmiyoruz. Icardi'nin gelişine göre ikinci forvete bakıyoruz. Icardi'nin gelişi belli olmadan ikinci forveti almayacağız.

ANGELINO

Angelino ile bir noktaya geldik. Kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Pozisyonunda Avrupa'nın önemli oyuncularından birisi. Zaten sorun da orada. Bizim işimizi zorlaştırıyor.

PAREDES

Paredes, önce ilk alternatiflerine bakıyor. Oradan gelecek sonuca göre bakacak. Kariyerini ispat etmiş değerli bir oyuncu.

Haberin Devamı

KAMPA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Tüm amacımız yeni transferleri kampa yetiştirmek. Kampımız da maalesef erken başladı. Kimse bu konuda endişeli olmasın. İyi bir takım kuracağız. Bu sene canımızı dişimize taktık, sponsorluk gelirleri artsın da daha iyi bir takım olalım diye. Taraftarımızın gönlü rahat olsun.

Biz A grubu oyuncuları hedefliyoruz. Geri kalanında da A-'yi hedefliyoruz. Büyük kulüpler de aynı şekilde A+ oyuncuları beklediği için bizim talip olduğumuz oyunculara da talip oluyorlar.

Bu sene total gelirimizin %50'si bankaya gidiyor. Geçen seneki 32 milyondu, bu sene 42-45 milyon olacak. Onun en az iki katı kadar gelir üretmemiz lazım ki yarısı bankaya gitsin

KAMADA İLE İLGİLENMEDİK

Kamada hiç gündemimizde olmadı. Szymański ile görüşmemiz oldu. Belli bir maaş skalası var, bizim açımızdan bonservis ödenebilecek bir oyuncu. Maaş konusunda belli rakamların üzerine çıkamıyoruz. Bir de o takımın 8 numaraya ağırlık vermesi gerekiyorsa, ona daha fazla para ayırması gerekiyor.