Futbol Erik ten Hag ile Cristiano Ronaldo arasında soğuk rüzgarlar esiyor
Paylaş
Erik ten Hag ile Cristiano Ronaldo arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Manchester United'ta Cristiano Ronaldo'nun peri masalı iyiye gitmiyor. Dünya yıldızına dönüştüğü kulüp olan Manchester United'a dönerek futbolu burada bırakıp kusursuz bir hikayeye imza atmak isteyen Ronaldo, son dönemde yaşadıklarıyla bu hikayeyi biraz tatsız hale getirmiş durumda. Yeni teknik direktör Erik ten Hag da oyuncusuna tepkili.  

 

Cristiano Ronaldo bu yaz ayında Manchester United'ın çalışmalarına uzun süre katılmamıştı. Avrupa devlerinden birine transfer olacağı söylenen Ronaldo, özellikle PSG iddialarıyla gündeme gelmişti.
Fakat birçok Avrupa kulübünün Ronaldo'nun yaşı ve maliyeti nedeniyle oyuncuyu reddettiği öğrenildi. Portekizli süperstar biraz da mecburen Manchester United'ta kaldı ve ilk hazırlık maçına Rayo Vallecano karşısında çıktı.

Haberin Devamı

Vallecano karşısında devre arası oyundan alınan Ronaldo, maçın bitişini beklemeden eşyalarıyla beraber stadyumdan ayrıldı. Teknik direktör Erik ten Hag ise bu duruma tepki göstererek, "Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Kabul edilemez bir durum bu. Sadece onun için değil, herkes için. Biz bir takımız ve herkes maç bitine kadar stadyumda kalmalı" dedi.

Hollandalı teknik adam geçtiğimiz günlerde de, "Ronaldo birçok antrenmanı kaçırdı ve şu an fiziksel olarak takımla aynı seviyede değil. Çok çalışması gerekiyor. Şu anda kesinlikle hazır değil" demişti.