Futbol Erman Toroğlu, Ali Koç'un sözünü hatırlattı: Çok havaya girdik!
Paylaş
Erman Toroğlu, Ali Koç'un sözünü hatırlattı: Çok havaya girdik!

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Giresunspor'a kendi sahasında yenilen Fenerbahçe, bu sezon sahasında ilk kez mağlup oldu. Maçı değerlendiren spor yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözünü hatırlattı.

 

Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığı maçta Giresunspor'a yenilmesinin yankıları sürüyor. Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, karşılaşmanın ardından değerlendirme yazısı yazdı. Toroğlu, "F.Bahçe'nin maçları keyif veriyordu. Nasıl? Yiyordu ama fazlasını atıyordu. Bu sefer attığından fazlasını yedi! Ali Koç yakında bir beyanat verdi ve 'Fazla havaya girdik, bu iyi değil' dedi. Dün çıktı meydana" dedi.

Haberin Devamı

Toroğlu, ayrıca Serdar Aziz ile Joao Pedro'ya sert sözlerle eleştirdi. "Serdar Aziz&Pedro 2-1" Fenerbahçe diyen Toroğlu, "Giresun'un iki golünde de Serdar Aziz'in hatası var. Bir de utanmadan, sıkılmadan maç sonu hakeme kafa tutuyor. Hakem genelde doğru karar verdi. Ama maç sonu Serdar Aziz'e sarı kartı yapıştırması gerekirdi. Giresunspor'un oyun anlayışı ve mücadele gücünü tebrik ederim. Ama şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Serdar Aziz+Pedro: 2-F.Bahçe: 1" ifadelerini kullandı.