Futbol Fatih Terim sürprizi! Komşu ekibi ile anlaşmak üzere
Paylaş
Fatih Terim sürprizi! Komşu ekibi ile anlaşmak üzere

Yunanistan Süper Ligi'nden Panathinaikos'un, teknik direktör Fatih Terim'le anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Kariyerinde son olarak Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüş hazırlığında. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos, Fatih Terim'le anlaşmak üzere...

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA TARİH YAZDI

1996 yılında Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim, 4 ayrı dönemde üstlendiği görevinde sarı-kırmızılılarla 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 8 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 4 kez de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Terim, sarı-kırmızılılarla toplamda 16 kupa kazanma başarısı gösterdi.

BURAK ELMAS'LA KAN UYUŞMAZLIĞI

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkanlığı bırakmasının ardından göreve gelen Burak Elmas, ilk iş olarak teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirmişti. 2021-2022 sezonuna daha çok genç oyuncuları transfer ederek başlayan Galatasaray'da beklenen başarı gelmedi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından 10 Ocak 2021 tarihinde Fatih Terim'in Galatasaray'daki 4. dönemi sona ermiş oldu.

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS'TAN RESM İTEKLİF HAZIRLIĞI

Yaklaşık 2 yıldır takım çalıştırmayan Fatih Terim için Yunanistan'ın Panathinaikos ekibi devreye girdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Panathinaikos, teknik direktör Fatih Terim ile anlaşmak üzere. Yunan temsilcisinin yakın zamanda Terim ile görüşme gerçekleştirerek tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmeyi planlıyor.