Futbol Fenerbahçe cephesinden 'Putin Oley' tezahüratı için ilk açıklama geldi
Paylaş
Fenerbahçe cephesinden 'Putin Oley' tezahüratı için ilk açıklama geldi

Fenerbahçe ile Ukrayna ekibi Dinamo Kiev arasında oynanan maçta sarı lacivertli tribünler, rakip takımın oyun tarzına sinirlenince "Vladimir Putin oley" tezahüratı yapmıştı. Büyük tepki çeken ve Avrupa basınında da hoş karşılanmayan olay sonrası Fenerbahçe cephesinden açıklama bekleniyordu. Maç sonrası ve tüm gece beklenen açıklama, bugün öğleden sonra Divan Başkanı Uğur Dündar'dan geldi.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Dinamo Kiev maçında tribünlerden yapılan "Vladimir Putin oley" tezahüratıyla ilgili konuştu. Konuya dair görüş beyan eden ilk Fenerbahçe yöneticis olan Dündar, resmi Twitter hesabından şunları yazdı:

Haberin Devamı

"Vladimir Putin" tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!.. "Viladimir Putin" tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!.. — Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) July 28, 2022