Futbol Fenerbahçe'ye tanıdık golcü! Transfer KAP'a bildirildi
Paylaş
Fenerbahçe'ye tanıdık golcü! Transfer KAP'a bildirildi

Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi'nin bonservisiyle transfer edilmesi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile görüştüğünü KAP'a bildirdi. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN KAP AÇIKLAMASI 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Michy Batshuayi'nin takımımıza transferi için Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu, görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul'a gelmektedir." denildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin anlaşmaya varıldığını açıkladığı Michy Batshuayi, İstanbul'a geldi. Özel uçakla saat 15.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Belçikalı golcüyü kulüp yetkilileri karşılarken, oyuncu kulüp aracıyla havalimanından ayrıldı. Batshuayi, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

EVRAKLARI YETİŞEMEDİĞİ İÇİN AVRUPA'YA TRANSFER OLAMADI

Haberin Devamı

Batshuayi, Avrupa transferinin son saatlerinde Nottingham Forest ile anlaşmış ancak evrakların yetişmemesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti.

BEŞİKTAŞ’TA 19 GOLE KATKI VERDİ

Standard Liege altyapısında yetiştikten sonra Marsilya’ya transfer olan Batshuayi, 2016’da 39 milyon euro bedelle Chelsea’ye imza attı. İngiliz ekibinin sürekli olarak başka takımlara kiraladığı Batshuayi, Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve son olarak Beşiktaş’ta oynadı.

Geçen sezon Süper Lig’de oynadığı 33 maçta 14 gol atıp 5 de asist yapan Batshuayi, bu performansına rağmen kaçırdığı gol pozisyonları nedeniyle eleştirilmişti.