Futbol Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta ve ne zaman? Kanarya yeniden liderlik için sahada
Paylaş
Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta ve ne zaman? Kanarya yeniden liderlik için sahada

Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılarak liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, kendi evinde ağırladığı Hatayspor’u yenerek maç fazlasıyla yeniden liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor. Peki Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta ve ne zaman? İşte detaylar…

Dünya Kupası arasının ardından Süper Lig’e hem hafta içi hem de hafta sonu oynanan maçlarda heyecan dorukta. Aradan dönüşte liderlikten ikinciliğe düşen Fenerbahçe, Kadıköy’de eski kalecisi Volkan Demirel’in yönetimindeki Hatayspor’la karşı karşıya gelecek. İşte Fenerbahçe Hatayspor maçı ile ilgili son bilgiler…

Haberin Devamı

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Hatayspor mücadelesi, bugün saat 20.00'de beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Ligde son 2 maçında Giresunspor ve Trabzonspor karşısında 0 çeken Fenerbahçe, Hatayspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli ekibin, 14 maçta 29 puanı bulunuyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Altay, Gustavo, Osayi, Ferdi, Szalai, İrfan, Arao, Lincoln, Mert Hakan, Valencia, Batshuayi

CRESPO CEZALI

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Miguel Crespo, Atakaş Hatayspor maçında forma şansı bulamayacak.

Fenerbahçe’de Trabzonspor karşılaşmasında çift sarı kartla oyundan çıkan Crespo'nun dışında sakatlığı devam eden Ezgjan Alioski ve Joao Pedro da Hatayspor maçı kadrosunda yer almayacak.

Haberin Devamı

Sakatlıklarını atlatan fakat maç eksikleri bulunan Luan Peres, Nazım Sangare ve Arda Güler'le ilgili son kararı Jesus verecek.

Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Genç yıldızın kart görmesi halinde Antalyaspor ile oynanacak maçta yer alamayacağı aktarıldı.