Futbol Fenerbahçe her yerde
Paylaş
Fenerbahçe her yerde

Fenerbahçe sadece ligde lider değil, İsmail Kartal yönetiminde istatistiklerde de zirvede. Maç başına şut, gol beklentisi, anahtar pas konusunda birinci, bazılarında ise ikinci sırada.

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde seri galibiyetler alırken futbol olarak da tatmin etmeye başladı. Liderliği Galatasaray’dan devralan Sarı- Lacivertli ekip bir çok istatistikte de ilk sırada. Maç başına gol beklentisi (2.18), şut pası (10.5), şut (14.67), rakip sahada topla buluşma (26.17) ve anahtar pasta (5.67) ilk sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

ZİRVE OLMAZSA İKİNCİ

Fenerbahçe atak aksiyonları, başarılı atak aksiyonu, başarılı dripling, pas, başarılı pas, başarılı orta, rakip yarı sahada pas, rakip yarı sahada başarılı pas parametrelerinde ise ikinci sırada bulunuyor.

KANARYA DURMUYOR

Fenerbahçe, yarın Kadıköy’de Çaykur Rizespor ile oynayacağı 7. hafta maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları süren Cengiz Ünder ve Emre Mor’un tedavilerine devam edilirken, Başakşehir maçında 90 dakika forma giyen oyuncular ter idmanı yaptı. Diğer oyuncular yoğun bir tempoda çalıştı.

POLONYALI COŞTU

Fenerbahçe’nin, Arda Güler’in yerine Feyenoord’dan transfer ettiği, piyasa değeri 18 milyon euro olan Szymanski muhteşem bir performans sergiliyor. Yedek kalmayı da sorun etmeyen, oynadığı her maçta skora katkı veren Polonyalı orta saha 13 maçta 11 gole doğrudan etki etti. Szymanski tüm kulvarlarda 7 gol attı, 4 asist yaptı. Szymanski, güler yüzüyle de takıma motivasyon aşılıyor.

Haberin Devamı

KUPA FENER’E YAKIŞTI

Geçen sezon EuroLeague’de şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı bu yıl 12.’si düzenlenen FIBA Süper Kupa maçında son EuroCup şampiyonu Asvel’i 109-52 mağlup ederek Süper Kupa’nın sahibi oldu. Fenerbahçe finalde 100 sayı barajını aşarak FIBA Kadınlar Süper Kupa’yı ülkemize getiren ilk takım olmayı da başardı. Collier 20, Laksa 18, Alperi Onar 12 sayıyla geceye damga vurdu.