Futbol Fenerbahçe, Jorge Jesus'un Ali Koç'a güvenmediğini söylediği iddia edilen haberleri yalanladı
Paylaş
Fenerbahçe, Jorge Jesus'un Ali Koç'a güvenmediğini söylediği iddia edilen haberleri yalanladı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus hakkında çıkan bir haber için yalanlama geldi. Jesus'un 'Ali Koç'a güvenseydim kalırdım' dediği iddia edilen habere hem kulüp hem de Jesus'tan yalanlama geldi.

 

Fenerbahçe Kulübü, Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlanan ve Jorge Jesus ile yapıldığı öne sürülen röportajı resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün tarihli Cumhuriyet Gazetesinde yer alan ve Jorge Jesus’tan Ali Koç’a eleştiri: ‘Güvensem Kalırdım’ başlıklı “haber” yalan ve iftiralarla dolu bir haberdir.

“Habere” ilişkin eski teknik direktörümüz Jorge Jesus kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’dan ayrılırken hiçbir kimseye bu yönde bir beyanı olmadığını” da ifade etmiştir.

Hal böyle iken muhabir Hilmi Türkay tamamen hayal ürünü olan bu kurgusu ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmak zorundadır.

Hiçbir gazetecilik etiğine uymayan, kaynağı belli olmayan yalan ve iftiralarla dolu bu metnin Cumhuriyet gibi köklü bir yayın organına yakışmadığı da açıktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumhuriyet Gazetesinden tekzip beklediğimizi belirtir, haber içeriğinin spor kamuoyunca dikkate alınmamasını rica ederiz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, hakkında yapılan haberin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Jesus, "Fenerbahçe'deki ilk günümden beri, Sayın Başkan Ali Koç'tan koşulsuz destekten başka bir şey görmedim. Bugün çıkan haber yalandan ibaret. Sayın Başkan Ali Koç, benim ve ailem için yaptığınız her şey için size minnettarım. Her şey gönlünüzce olsun. Arkadaşın, Jorge Jesus" ifadelerini kullandı.