Futbol Fenerbahçe rekor teklife 'Hayır' dedi!
Paylaş
Fenerbahçe rekor teklife 'Hayır' dedi!

Yaz transfer döneminde Portekizli dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'un yönetiminde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'nin gelen rekor transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de 8 Eylül 2022 gecesi sona erdi. Transfer tahtasının kapanmasının ardından Fenerbahçe'yle ilgili sürpriz bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

HAREKETLİ DAKİKALAR

Yeni sezona Portekizli Jorge Jesus'la başlayan Fenerbahçe'de tam 18 isimle (Kim Min Jae,Allahyar, Ozan Tufan, Tisserand, Muhammed, Berisha, Arda, Berke, Caulker, Mesut Özil, Gustavo, Meyer, Sosa, Pelkas, Samatta, Burak Kapacak, Tiago Çukur, Murat Sağlam) yollar ayrılırken 12 transfer kadroya dahil edildi. (Lincoln, Arao, Emre Mor, Bruma, King, Tiago, Gustavo Henrigue, Joao Pedro, Batsuhuayi, Alioski, Luan Peres ve İrfan Can).

CİDDİ TEKLİFLER GELDİ

Transferin son gününe kadar mevcut kadroda bulunan birçok isme teklifler gelmeye devam etti. Sarı lacivertlilerin üç önemli kozu Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için ciddi tekliflerle kulübün kapısının çalındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

22 MİLYON EUROYU BULDU

İspanya, İngiltere ve İtalya'dan gelen tekliflerin toplamının 22 milyon Euro'yu bulduğu kaydedildi. Gelen tekliflerden sonra Fenerli kurmaylar teknik direktör Jorge Jesus ile bir toplantı gerçekleştirerek oyuncuların transferlerine onayının olup olmadığı soruldu.

JORGE JESUS: BENİM İÇİN ÖNEMLİLER

Portekizli teknik adam, "Üçü de bu takıma lazım. Benim için önemli oyuncular. Üçünün aynı anda ayrılması takımın kimyası için iyi olmaz. Ama ben hepsinin kalmasını isterim" cevabını verdi. Jorge Jesus'un verdiği bu cevap sonrasında Fenerbahçe yönetimi Szalai, Crespo ve Valencia için gelen tekliflerin kabul edilmediğini teklif yapan kulüplere iletti.

DAHA İYİ TEKLİFLER BEKLENECEK

Fenerbahçe yönetiminin Avrupa ve Süper Lig'de gelecek başarılı sonuçların ardından özellikle Macar stoper Attila Szalai ve Portekizli orta saha Miguel Crespo için çok daha iyi tekliflerin gelebileceğini de hesap ettiği de ifade ediliyor.