Futbol Fenerbahçe yılı olacak
Paylaş
Fenerbahçe yılı olacak

İsmail Kartal’ın vazgeçilmezi Dusan Tadic, “2024 Fenerbahçe’nin yılı olacak. Karakterli bir kadromuz var. Taraftarı mutlu edeceğiz” dedi.

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk yarışında rakiplerine fark attı. Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı Dusan Tadic, “Şampiyon olacağız. Kaliteli ve karakterli bir kadromuz var. Yeni bir takımız, sezonun ilk yarısı alışma dönemiydi. Artık daha iyi futbol ile galibiyet serileri gelecek” dedi.

Haberin Devamı

İSTİKRAR SEMBOLÜ

Ligdeki 17 maçın tamamında forma giyen Tadic 7 golle skora katkı yaptı. Kaptanlık bandını takmasa da saha içi lider olarak arkadaşlarını yönlendiren, motive eden Tadic şunları söyledi: “Ligin ikinci yarısı daha çetin geçecek. Bu maratona hazırız. Bakalım kimin sinirleri sağlam, kim daha kaliteli göreceğiz. Biz kendimize güveniyoruz.”

SAMET İÇİN ÇİZME’DEN TEKLİF

Fenerbahçe’de zaman zaman tartışılsa da Samet Akaydın’ın talipleri var. Tecrübeli stoperi son olarak Genoa ve Fiorentina istedi. İtalyan ekipleri, Fenerbahçe’den randevu talep ederken, Milli Takım’ın İtalyan hocası Vincenzo Montella’nın da Samet için olumlu referans verdiği öğrenildi.

AFRİKA KUPASI SAVAŞI BAŞLATTI

Fenerbahçe’den Djiku ve Osayi Afrika Kupası’nda Gana ile Nijerya Milli Takımlarına çağrıldı. İki oyuncunun gidişiyle Mert Müldür, Serdar Aziz ve genç oyuncu Yusuf Ayçiçek’e şans doğacak. Stoperde Samet ve iyileşmesi beklenen Becao’nun dönüşüyle rekabet daha da kızışacak. Teknik direktör İsmail Kartal, “Bu süreçte her oyuncuya ihtiyacım var. Her an oynayacak gibi hazır olun” dedi.

Haberin Devamı