Futbol Fenerbahçe'de iki haber birden! Acun Ilıcalı devreye girdi
Paylaş
Fenerbahçe'de iki haber birden! Acun Ilıcalı devreye girdi

Trendyol Süper Lig'de 2023'ü lider tamamlayan Fenerbahçe, yeni yılın ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerde yıldız oyuncunun Ocak ayında ayrılığına ise kesin gözüyle bakılıyor. Acun Ilıcalı bu transfer için devreye girdi.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Trendyol Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan sarı-lacivertliler, 2024'ün ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen yıldız oyuncunun ayrılığına da kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

DJIKU VE BECAO'NUN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLECEK

Yaz döneminde birbirinden önemli oyuncuları kadrosuna katarak yıldızlar topluluğu yaratan Fenerbahçe, ara transferde de önemli hamlelerde bulunacak. Djiku’nun Afrika Kupası’na gidecek olması, ocak ayında idmanlara başlayacak Becao’nun ise eski formuna geri dönmesinin zaman alacağını düşünen sarı-lacivertli yönetim, defans hattına takviye yaparak bu açığı kapatacak.

Djiku, Gana ile Afrika Kupası’nda finale kadar yoluna devam ederse sarı-lacivertli takımın toplamda 9 maçını kaçıracak. Becao ve Djiku’nun yokluğunda Oosterwolde ile Samet’ten defans hattını oluşturan Fenerbahçe söz konusu karşılaşmalarda sorun yaşamıştı.

STEFAN SAVIC BOMBASI

Aynı sıkıntıları ikinci dönemde de yaşamak istemeyen sarı-lacivertiler, La Liga ekibi Atletico Madrid’den Savic’i kadrosuna katarak sorunu çözmek istiyor.

Haberin Devamı

2015-16 sezonundan itibaren Madrid ekibinde forma giyen Karadağlı futbolcu zaman zaman skor katkısı da verirken, bu sezon La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 13 maçta 973 dakika şans buldu. Atletico Madrid söz konusu karşılaşmalarda kalesinde 16 gol gördü.

MERT-FERDİ FORMÜLÜ

Osayi’nin de Afrika Ku-pası’na gidecek olması teknik heyeti düşündürürken, sağbekteki boşluğun ise bazı maçlarda Mert Müldür, bazı maçlarda da Ferdi Kadıoğlu ile çözülebileceği düşünülüyor.

HULL CITY, KENT'İ İSTİYOR

Fenerbahçe’ye sezon başında büyük umutlarla gelmesine rağmen bir türlü istediği süreleri alamayan Ryan Kent’in devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertli futbolcuyu birçok kulüp istiyor. Özellikle Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin Kent’i almak için çok istekli olduğu öğrenilirken, diğer iki İngiliz kulübü Sheffield United ve Leeds United’ın da nabız yokladığı öğrenildi. Trendyol Süper Lig’de 7, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde toplamda 15 maçta 641 dakika şans bulan tecrübeli futbolcu bir kez ağları havalandırmayı başardı.

Senad Ok / Milliyet