Futbol Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık... Kadrodan çıkartıldı
Paylaş
Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık... Kadrodan çıkartıldı

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta sarı-lacivertli ekibin yeni transferi ilk golünü attı. Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan takımdaki bomba ayrılık ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu ilk müsabakasında Maribor ile kozlarını paylaştı. Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Zimbru maçının 11'ine göre 3 değişiklik yaptı. Sakatlığı sebebiyle UEFA listesinden çıkarılan Serdar Aziz, kadroda yer almazken, Crespo ve Batshuayi mücadeleye yedek soyundu.

BECAO İLK KEZ 11DE

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, yeni transfer Rodrigo Becao'ya 11'de görev verdi. Brezilyalı futbolcu sarı-lacivertli forma ile ilk maçında taraftarı önünde sahaya çıktı.

YENİ İSİM YEDEK 

Sarı-lacivertlilerde 3 yeni transfer yedekler arasında yer aldı. Umut Nayir, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür, ilk kez bir resmi maçta sarı lacivertli giymek için şans bekledi.

PERES SARI KART GÖRDÜ 

Karşılaşmanın 10. dakikasında Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Luan Peres, rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Maribor hızlı hücumunda sağ kanattan ceza sahasına sokulan Kolar'ı, Pres faul ile durdurdu.

Haberin Devamı

DZEKO GOLE ÇOK YAKLAŞTI 

Kritik maçın 15. dakikasında sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Edin Dzeko gole çok yaklaştı. İrfan Can Kahveci'nin uzun pasını ceza sahası sağ çaprazında göğsüyle önüne alan Dzeko'nun şutunu kaleci Jug kornere çeldi.

ZAJC'IN ŞUTU AZ FARKLA DIŞARDA 

Müsabakanın 39 dakikasında İrfan Can Kahveci'nin pasıyla ceza sahası sol tarafında topla buluşan İsmail Yüksek, meşin yuvarlağı yerden penaltı noktasına gönderdi. Miha Zajc'ın gelişine sağ ayağıyla sağ köşeye doğru yaptığı plase vuruş yandan auta gitti.

İRFAN CAN'A TEPKİ 

Fenerbahçe taraftarları, İrfan Can Kahveci'nin yaptığı hatalar sonrası tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı.

BECAO SİFTAHI YAPTI

Kritik maçın 58. dakikasında Fenerbahçe yeni transferleriyle 1-0 öne geçti. Szymanski sağ kanattan korneri kullandı, arka direkte Becao çok iyi yükselip kafayı vurdu, yerden seken top ağlarla buluştu.
143-1 sonrası bomba ayrılık İsmail Kartal maç sonu açıkladı, kadrodan çıkarıldı.

BİR GOL DAHA 

62. dakikada Szymanski'den bir asist daha geldi. İkinci yarının başında King'in yerine oyuna giren Polonyalı oyuncu, sol kanatta çizgiye inip içeri çevirdi, İrfan Can Kahveci boş kaleye topu yolladı.
16FARK 1E İNDİFARK 1'E İNDİ Müsabakanın 72. dakikasında Maribor hızlı çıktı, İlicic'in ara topunda Mark Strajnar karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

TADIC PENALTIDA AFFETMEDİ

 90+2. dakikada Fenerbahçe Kent çalımlarla ceza sahasına girdi ve savunmanın müdahalesiyle yerde. İngiliz hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başında geçen Dusan Tadic, meşin yuvarlağı sol köşeden ağlarla buluşturdu. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe'de yabancı oyuncu sayısı an itibarıyla 16'ya ulaştı. 14 yabancı oyuncu kuralının uygulandığı ligde, kontenjanda yer açabilmek için kolları sıvayan Sarı-lacivertli yönetim en az 2 oyuncu ile daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; bu doğrultuda eğer sakatlığı bulunan Lincoln'ün sözleşmesi dondurulmaz ise iki yabancıyla yollar ayrılacak. Kendisine kulüp bulması söylenen Gustavo Henrique ile birlikte Suudi Arabistan'a gitmesi an meselesi olan Willian Arao ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı sayısı 14'e düşmüş olacak.

Haberin Devamı