Futbol Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a dev talip!
Paylaş
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a dev talip!

Teknik Direktör Jorge Jesus'un gözünden düşen ve son Alanyaspor maçında yedek kulübesinde yer alan Serdar Dursun için Alman devi devreye girdi. Ara transferde milli futbolcuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan milli oyuncu Serdar Dursun'a Almanya Bundesliga'dan talip çıktı. Gol yollarında sıkıntı çeken Alman ekibinin, ara transfer döneminde Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

JESUS'UN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun flaş ismi olan Serdar Dursun, Jesus'un gelişiyle gözden düştü. Düzenli forma giymek isteyen Serdar Dursun'un adı ayrılık dedikodularına karışırken, deneyimli golcü geride bıraktığımız sezonda 33 lig maçında 15 gol, 4 asistlik katkı vermişti.

Alanyaspor maçında yedek kulübesinde oturdu. Jorge Jesus'un sistemine ters düştüğü için tercih etmediği tecrübeli forvetin Sarı-Lacivertlilerden ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin domine ettiği ve 5 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı maçta Serdar Dursun'un görev almaması da dikkatlerden kaçmadı.

ADANA DEMİRSPOR'U KABUL ETMEDİ

Yaz transfer döneminde Serdar Dursun'u Adana Demirspor kadrosuna katmak istemiş, golcü futbolcu Mavi Şimşekler'in teklifini kabul etmemişti. Serdar Dursun'un red cevabı gelince Adana Demirspor'da Tayyip Talha'nın transferi Fenerbahçe'ye değil, Beşiktaş 'a gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

SCHALKE TALİP OLDU

Alman ekibi, yaz transfer döneminde tecrübeli oyuncu için girişimde bulunsa da ısrarcı olmamıştı. Ancak Bundesliga’ya geri dönen Schalke için işler iyi gitmiyor. Gol yollarında sorun yaşayan Mavi-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde Serdar Dursun için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi.

KARİYERİNE ALMANYA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Milli forvet de kariyerine Almanya’ya dönerek devam etmek istiyor. Bu arada bir diğer Alman ekibi Bochum da Serdar için devrede.

KİEV İDDİASI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, Fenerbahçe'den Serdar Dursun'a talip olduğu iddia edilmişti. Ukrayna basınında yer alan habere göre; Dinamo Kiev, Fenerbahçe'deki geniş forvet rotasyonunda yerini kaybeden Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Tecrübeli golcünün kararının beklendiği ve oynayabileceği bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Haberde, Kiev ekibinin bu transfer için ısrarcı olduğu ancak Serdar Dursun'un Ukrayna'ya transfer olmaya sıcak bakmadığı ve Kiev ekibine katılmasının düşük bir ihtimal olduğuna yer verildi.

Haberin Devamı

Fanatik