Futbol Fenerbahçe'de Vedat Muriqi için 'Acaba kim geri döndü?' paylaşımı
Paylaş
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi için 'Acaba kim geri döndü?' paylaşımı

Fenerbahçe'de sakatlığı beklenenden çok daha çabuk iyileşen Vedat Muriqi hazır hale geldi. Fenerbahçe resmi Twitter hesabı, futbol topunun Muriqi'in yüzünü sakladığı bir fotoğrafı paylaşıp "Acaba kim geri döndü?" notunu düştü.

Vedat Muriqi için sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatacağı iddiaları dolaşırken Kosovalı oyuncu, beklenenden çok daha çabuk döndü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Acaba kim geri döndü?" yazılarak Vedat Muriqi'in bir fotoğrafı paylaşıldı.

Muriqi, muhtemelen bir sonraki lig maçında kadrodaki yerini alacak. Ersun Yanal'ın Muriqi'e ne kadar süre vereceği maç gününde belli olacak.

"Admin Falcao"

Muriqi'in beklenenden çok daha çabuk dönmesi Fenerbahçeli taraftarları çok mutlu etti. Fenerbahçe'nin Twitter'daki paylaşımının altında birçok Fenerbahçeli taraftar, ezeli rakipleri Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ve 2 aya yakın süredir sakatlığı yüzünden oynayamayan Radamel Falcao'ya gönderme yaptı.

Falcao Galatasaray'a transfer olurken "Admin Falcao sandım" sloganı popüler olmuştu. Fenerbahçeli taraftarlar da bu slogana gönderme yapmak amacıyla "admin Falcao" hashtag'ini trend'lere soktu.

Haberin Devamı