Futbol Fenerbahçe'den Ekambi transferi için yeni plan
Paylaş
Fenerbahçe'den Ekambi transferi için yeni plan

Lyon’un 6 milyon Euro’luk bonservis inadını 4 milyona düşüren Fenerbahçe, oyuncuyla da 3 milyon Euro’dan üç yıllık anlaşmaya vardı. Kulüpler bir kez daha buluşacak.

Hücumda alternatifli bir kadro oluşturmayı amaçlayan Fenerbahçe, kanat transferi için kolları sıvadı. Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'de istediği aşamayı kaydedemeyen ve engellerle karşılaşan sarı-lacivertliler, Lyon forması giyen Toko Ekambi'ye yöneldi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Fransızlar, yeni sezonda kadrolarında düşünmedikleri 30 yaşındaki futbolcu için 6 milyon Euro'dan kapıyı açtı.

Fenerbahçeli kurmaylar, pazarlıklar sonucu rakamı 4 milyon Euro'ya kadar düşürürken bonservis konusunda orta yolun bulunacağı öğrenildi.

Kulüpler arasında önemli bir farkın olmamasından dolayı sarı-lacivertliler, Kamerunlu oyuncunun temsilcisiyle görüştü.

Ekambi, ilk etapta yıllık 4 milyon Euro isterken Fenerbahçe, Gremio'ya kiralanan Joao Pedro'nun maaşı olan 2.5 milyon Euro önerdi. Ancak taraflar, 3 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat konusunda anlaşmaya vardı. İşin, kulüplerin bonservis pazarlıklarına kaldığı kaydedildi.