Futbol Fenerbahçe'ye gelmek için gemileri yaktı
Paylaş
Fenerbahçe'ye gelmek için gemileri yaktı

Çağlar Söyüncü, takımda süre alamayınca ayrılmak istediğini Atletico Madrid yönetimine iletti. Milli futbolcunun ilk tercihi Fenerbahçe.

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerinde bulunduğu Çağlar Söyüncü’de flaş gelişmeler yaşandı. Atletico Madrid, önceki gün Kral Kupası’nda ezeli rakibi Real Madrid ile karşılaştı. Maç kadrosunda yer alan Çağlar, hiç süre alamadı. Milli futbolcu, bu duruma isyan edip kulüp yönetimine “Ayrılmak istiyorum” diyerek gemileri yaktı. Teknik direktör Simeone’nin de gözden çıkardığı Çağlar’ın birçok talibi var. Başarılı stoperin ilk tercihinin Fenerbahçe olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde transferden sorumlu isim Selahattin Baki, bu gelişmeler üzerine Atletico Madrid yönetimiyle masaya oturup transferi gerçekleştirmek için harekete geçti. Madrid’e geçtiğimiz günlerde giden Baki, birkaç güne yeniden bir görüşme yapıp transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR-ARDA HASRET GİDERDİ

A Milli Takım’ın iki önemli yıldızı Çağlar Söyüncü ile Arda Güler, Atletico Madrid-Real Madrid maçında süre almadı. İki yıldızın kenardan izlediği Kral Kupası’ndaki kapışmanın normal süresi 2-2 biterken uzatma dakikalarında 2 gol bulan Atletico, 4-2 kazandı.

BELÖZOĞLU’DAN İKİ İSME KANCA

Ankaragücü’nün hocası Emre Belözoğlu, Lincoln ve Mert Hakan Yandaş itirafında bulundu. Belözoğlu, “Hem Mert Hakan hem de Lincoln iyi oyuncular. İstişarelerimiz oldu. Oyuncuların istemesi önemi. Şu an ne olumlu ne de olumsuz bir şey söyleyemem” ifadesini kullandı.

ASLAR DÖNÜYOR

İsmail Kartal, 6-0’lık Adanaspor galibiyetinin ardından ligde Samsunspor karşısında as oyuncularına şans verecek. Yeni transferlerden Krunic ve Bonucci’nin ilk 11’de şans alması beklenirken Livakovic, Ferdi, Fred, Szymanski, Tadic, Dzeko ve İrfan Can Kahveci kadroya geri dönecek.

Haberin Devamı

YENİ JOKER LİNCOLN

10 ay sonra müthiş bir dönüşe imza atan Lincoln, İsmail Kartal’ın joker ismi olacak. Kartal, Brezilyalı futbolcunun süresini arttırıp birçok bölgede kendisinden faydalanacak. Süper Lig’den birkaç kulübün takibinde olan sambacının takımda kalacağı öğrenildi.

FRED BABA OLDU

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Fred Rodrigues, babalık sevinci yaşadı. Fred’in eşi Monique Rodrigues’in bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Fred ve eşini tebrik ediyor; yeni doğan bebekleri Bento’ya sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz” denildi.