Futbol Fenerbahçe'yi transferde yıkan haber! Hocası açıkladı
Paylaş
Fenerbahçe'yi transferde yıkan haber! Hocası açıkladı

Fenerbahçe yönetimin uzun süredir transferi için uğraş verdiği yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Ünlü teknik direktör, tecrübeli oyuncunun takımda kalacağını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de 2'de 2 yapan ve UEFA Konferans Ligi'nde fire vermeden yoluna devam eden Fenerbahçe, bu sezon 9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor. Takıma katılan Dzeko, Tadic, Fred, Livakovic gibi yıldız futbolcular ile dikkat çeken sarı-lacivertlilere transferde kötü bir haber geldi. Kanarya'nın bir süredir transfer için uğraş verdiği yıldız oyuncunun teknik direktörü, gece yarısı yaptığı açıklamada "Takımda kalacak" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

TOPLAM 12 TRANSFER

Yaz döneminde takımı adeta yeniden kuran Fenerbahçe, Livakovic’in imzasıyla beraber 12. transferini yaptı. Sarı-lacivertliler, daha önce; Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder’i renklerine bağlamıştı.

SERDAR DURSUN KARAGÜMRÜK'TE

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun ise Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Haberin Devamı

PIOLI: KRUNIC TAKIMDA KALACAK

Sarı-lacivertli ekibin bir süredir transferi için uğraş verdiği Milan forması giyen Rade Krunic'ten kötü haber geldi. Serie A'nın 2. haftasında Milan, Torino'yu 4-1 mağlup etmesinin ardından kırmızı-siyahlıların teknik patronu Stefano Pioli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Pioli, Krunic'in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya, "Rade Krunic takımda kalacak" şeklinde yanıt verdi.

1 GOL, 1 ASİSTLİK PERFORMANS

Geride kalan sezon Milan forması ile 34 resmi maça çıkan Rade Krunic, söz konusu maçlarda 1 gol 1 asist yaptı. Bosna Hersekli futbolcunun İtalyan devi ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik