Futbol Fener'de Kayseri seferberliği
Paylaş
Fener'de Kayseri seferberliği

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, çarşamba günkü rakibi Kayserispor’u ezberliyor. Kartal, oyuncularına “Galatasaray maçını düşünmeyin, çünkü önce Kayseri’yi yenmeliyiz” dedi. Maçın gündüz olması, stoperdeki sorun da tecrübeli hocanın planlarını etkiliyor.

Fenerbahçe çarşamba günü ligin formda ekibi Kayserispor’a konuk olacak. Teknik direktör İsmail Kartal, yardımcılarıyla bu maçın oyun planını ve kadrosunu oluşturmaya çalışırken, futbolcuların bir sonraki haftadaki Galatasaray maçını düşünmesini de yasakladı. Kartal oyuncularıyla yaptığı görüşmede, “Hedef önce Kayseri’yi yenmek. Galatasaray maçını sonra düşüneceğiz” dedi. İsmail Kartal’ın özellikle stoper seçiminde zorlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SERDAR MI, OOSTERWOLDE Mİ?

Sakatlığı geçen Djiku’nun dönüşü sevindirirken, Beşiktaş maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Samet Akaydın planları değiştirdi. Teknik direktör İsmail Kartal, Samet, Djiku, Serdar Aziz ve Becao’nun yokluğunda stoperde Oosterwolde’yi ve yanında Crespo’yu denemişti. Djiku’nun dönüşüyle Kayseri’de stoperde onun yeri garanti. Djiku’nun yanında ise ya sahalara dönen Serdar Aziz ya da Oosterwolde yer alacak. Kartal, bunun kararını bugün ve yarın yapacağı taktik idmanda verecek.

TADİC: TARAFTARI MUTLU EDECEĞİZ

Fenerbahçe’de 12 gole ulaşan Dusan Tadic, “Taraftarın müthiş desteği ile şampiyonluğa ulaşacağız. Bu takımla Şampiyonlar Ligi’nde sahneye çıkmak harika olur” dedi. Sırp oyuncu, Galatasaray maçı için ise, “Güçlü iki takımın kapışması olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

CENGİZ’E UYARI

Ligin en pahalı transferi olarak tarihe geçen Cengiz Ünder, Fenerbahçe’de hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncusuyla konuşarak, “Kendini toparla. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu camia şampiyonluk yolunda bir gol bile atan oyuncusunu unutmaz” dedi. Cengiz, Fenerbahçe’de bir asist yapabildi.

ÇABUKLUK ÇALIŞTILAR

Fenerbahçe, çarşamba günü Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İsmail Kartal yönetimindeki idman ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

ZAJC VE BECAO DIŞINDA TAM KADRO

Fenerbahçe, Kayseri maçında cezalı Samet dışında tedavileri süren Zajc ve Becao’dan yoksun olacak. Becao’nun sahalara dönüşünün ocak ayını bulacağı açıklanmıştı.