Futbol Fener'de stoper operasyonu
Paylaş
Fener'de stoper operasyonu

Djiku’nun Afrika Kupası’na gidecek olması, Becao’nun iyileşmemesi nedeniyle Fenerbahçe ara transferde önceliği stopere vermişti. Çağlar Söyüncü ve Savic için nabız yoklayan Fener, Kehrer için de harekete geçti.

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe ara transfer için harıl harıl çalışıyor. Becao ve Djiku’nun sakatlanması, Serdar Aziz’in ameliyat olması nedeniyle bu bölgede Oosterwolde’yi kullanan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic için nabız yokluyordu. Çağlar ve Stefan Savic için Atletico Madrid ile temaslar sürüyor. Djiku’nun Afrika Kupası’na gidecek olması, Becao’nun henüz iyileşmemesi üzerine gündeme Thilo Kehrer alındı. İsmail Kartal, Samet ve Serdar Aziz’in yanına mutlaka kaliteli bir stoper istiyor.

Haberin Devamı

KEHRER GELMEK İSTİYOR

Almanya Milli Takımı ile EURO 2024’te yer almak isteyen Kehrer, düzenli forma giyeceği bir takıma gitmek için West Ham’dan ayrılmak istiyor. Stuttgart ve Schalke altyapılarından yetişen, PSG’den West Ham’a 2022’de 12 milyon euro bonservis bedeliyle gelen Kehrer, Premier Lig’de sadece 4 karşılaşmaya çıktı. 1, 4, 5 ve 12 olmak üzere toplam 22 dakika süre alan Kehrer’in piyasa değeri 9 milyon euro görünüyor. 2026’ya kadar sözleşmesi olan Kehrer’in gidişine West Ham da yeşil ışık yaktı.

YOLCULAR NETLEŞİYOR

Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe, transferlere yer açmak için gidecek isimleri de belirliyor. Kent’in gidişi kesinleşti. Crespo, Zajc için de gelen teklifler değerlendirilecek. Bir forvet alınabilirse Batshuayi ile de yollar ayrılacak. Belçika formasıyla EURO 2024’te forma giymeyi hedefleyen Batshuayi gitmek istediğini yönetime bildirmişti. Orta sahaya takviye yapılırsa Bartuğ Elmaz da kiralık olarak gönderilecek.

Haberin Devamı