Futbol Fener'den stoper atağı
Paylaş
Fener'den stoper atağı

Sarı-lacivertliler, Djiku’nun Afrika Kupası’nda oynayacak olması ve Becao’nun uzayan sakatlığı nedeniyle Ekdal ve Hermoso’yu gündemine aldı.

13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’nda Fenerbahçe’den Djiku Gana’yla, Osayi Samuel de Nijerya ile mücadele edecek. Sakatlığı devam eden Becao’nun da mart başına kadar dönmesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle sarı-lacivertliler, savunmaya da transfer yapmak için kollarını sıvadı. 6 numara için Milan’dan Krunic transferinde son pürüzlere kalan Kanarya, stoper arayışında Burnley’de forma giyen Hjalmar Ekdal ile Atletico Madrid’den Mario Hermoso’yla ilgileniyor.

Ekdal’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-lacivertliler, Hermoso için İspanyol kulübe teklifini iletecek. İsmail Kartal’ın Osayi Samuel’in boşluğunu Mert Müldür ile doldurmayı planladığı öğrenildi. Mert’in EURO 2024’te milli takımda yer almak için sürekli oynamak istediği ve verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söylediği öğrenildi.

DZEKO İDMANA ÇIKMADI

Sarı-lacivertliler, Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti. Edin Dzeko, antrenmana tedbir amaçlı katılmadı. MR’ı çekilen Dzeko’nun durumu bugün netlik kazanacak. Becao ve Zajc’ın ise sakatlığı devam ediyor.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK İÇİN DERBİYİ KAZANMALIYIZ

Djiku, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Ganalı stoper, “Galatasaray maçları önemli maçlar. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçları da kazanmalıyız. Fenerbahçe geçen sene maalesef çok iyi istatistiklere sahip değildi. Bu sene en iyisini göstermemiz gerekiyor ve oynayacağımız bu iki maçı da kazanmamız gerekiyor ki taraftarlarımızın yüzünde gülücükler oluşturabilelim” dedi.