Futbol Firmino'ya hücum
Paylaş
Firmino'ya hücum

İngiliz basını, mutsuz olduğu için Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’den ayrılmak isteyen Brezilyalı forvet için en iyi seçeneğin Fenerbahçe olduğunu duyurdu. Haberde, 32 yaşındaki oyuncunun talipleri arasında Galatasaray ile Trabzonspor’un da bulunduğu belirtildi.

11 Ocak’ta resmen başlayacak ara transfer öncesi Fenerbahçe’de hareketlilik sürüyor. Stoper ve 6 numara transferi yapması beklenen sarı-lacivertliler, hücum hattını da kaliteli bir forvetle takviye etmek istiyor. Yönetimin önceliği Roberto Firmino. 8 sezon görev yaptığı Liverpool’dan geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’ye transfer olan Brezilyalı futbolcu, kariyerini Avrupa’da sürdürmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

İngiliz basını, Suudi Arabistan’da mutsuz olması nedeniyle diğer Suud ekiplerinin tekliflerini reddeden 32 yaşındaki futbolcu için en iyi seçeneğin Fenerbahçe olduğunu duyurdu. Haberde ayrıca Firmino’nun talipleri arasında Galatasaray ile Trabzonspor’un da olduğu belirtildi. Yıldız futbolcunun, hem ligde hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de oynamaya hayli sıcak baktığı öğrenildi. Başarılı forvet, bu sezon Al Ahli formasıyla Suudi Arabistan Pro Lig’de oynadığı 17 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

ARANAN İLAÇ ATLETİCO’DA

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündeminde iki aday var. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile Stefan Savic’ten birini kadroya katmayı hedefliyor. Öncelik, yerli olmasından dolayı Çağlar’da. Ancak Karadağlı Savic için de temaslar sürüyor. 32 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibiyle kontratı sezon sonu bitecek. Çağlar’ın ise 2027’ye kadar sözleşmesi var. Sarı-lacivertli yönetim, milli oyuncuyu kiralık olarak istiyor. Transferde kimin öne çıkacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

Haberin Devamı