Futbol Fırtına sustu
Paylaş
Fırtına sustu

Trabzonspor’un dış sahadaki 3 maçlık kazanma serisi Antalya deplasmanında son buldu. Bordomavililer, 2’de Fountas ile öne geçse de 68’de Jehezkel’in golüne engel olamayınca 1 puanla yetindi.

Trabzonspor, Antalya deplasmanında beraberliğe razı oldu. Sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılan bordomavililerin, dış sahadaki üç maçlık kazanma serisi böylece son buldu. Konuk ekip, maçın 2. dakikası dolmadan golü buldu. Bardhi’nin asistinde Fountas, sol çaprazdan ağları sarstı: 0-1.

Haberin Devamı

11’de Jehezkel’in şutu direkten döndü. 34’te Buksa’nın vuruşunda Uğurcan başarılıydı. 36’da Güray’ın sert şutunu Benkovic, çizgiden çıkardı. 45+2’de Güray ortaladı, Saric’ten sekip kaleye yönelen topu defans, çizgi önünden çevirdi. 68’de Safuri’nin ortasında Jehezkel, kafayla Uğurcan’ı avladı: 1-1. 71’de Güray’ın ortasında Rayyan, Buksa’ya giden topu son anda uzaklaştırdı. İki takımın da çabaları sonuç vermeyince mücadele berabere sonuçlandı.

SON SAKAT BAKASETAS

Trabzonspor’da Bakasetas şoku yaşandı. Dizinde ağrı hisseden Yunan futbolcu, son anda kadrodan çıkarıldı. Takımdan ayrılacağı konuşulan yıldız oyuncu hakkında Abdullah Avcı, net konuştu: “Geceyi ağrılar içinde geçirdi. Antrenman dahil, her şeyini veren bir oyuncu. Bu durumu kimse başka yere çekmesin.”

Haberin Devamı

BENKOVİC UÇTU!

36. dakikada Benkovic, jeneriklik bir harekete imza attı. Hırvat stoper, Güray’ın şutunda kaleci Uğurcan’ı geçen topu uçarak çizgiden çıkardı ve yüzde 100’lük golü önledi.

KALİTEYİ BAZEN BEĞENMİYORUM

Abdullah Avcı, maçın ardından öz eleştiri yaptı. Avcı, “Maçın başında golü bulduk ama çok top kaybı yaptık. Oyun kalitesini bazen ben de beğenmiyorum. Trabzonspor forması ağırdır, bunu en iyi şekilde göstermemiz lazım” diye konuştu. Antalyaspor’un hocası Sergen Yalçın ise “Bir puanla ayrılmak bizim için üzücü oldu” dedi.