Futbol Forvete çare aranıyor
Paylaş
Forvete çare aranıyor

Ludogorets ve Adana Demir maçlarında gol atılamaması İsmail Kartal’ı yeni formül arayışına itti. Deneyimli teknik adam, gerekirse ya sistemi ya da oyuncu tercihlerini değiştirecek.

Bu sezon ligde 12, Avrupa’da da 10 maça çıkan Fenerbahçe, 60 gol atarken güçlü hücum hattıyla öne çıkmıştı. Ancak sarı-lacivertliler, art arda oynadığı Ludogorets ve Adana Demir maçlarında gol sevinci yaşayamamıştı. Bu iki karşılaşma, Kanarya’nın bu sezon gol atamadığı maçlar olarak kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

Teknik patron İsmail Kartal, milli arada yaşanan düşüşe çare arayacak. Milli takımdan affını isteyip İstanbul’da kalan Dzeko’ya yeni bir çalışma programı hazırlanacak. Kartal ayrıca milli takımlara giden Tadic, Szymanski ve İrfan Can’ın da performanslarını yakından takip edecek. Yeni formül arayışında olan deneyimli teknik adam, gerekirse ya sistemi ya da oyuncu tercihlerini değiştirecek. Kartal, elinde alternatifli bir kadro olmasından dolayı bu sürecin uzun sürmeyeceğine inanıyor.

BASHİRU SÜRPRİZİ

Ara transfer için listesini hazırlayan Fenerbahçe’de Fisayo Dele Bashiru ismi gündeme geldi. Zajc ve Crespo’nun beklentilerin altında kalması nedeniyle orta saha takviyesi düşünen sarı-lacivertliler, Hatay’ın 22 yaşındaki oyuncusu için devreye girecek. Yönetim, bu sezon 4 gol, 4 asistlik katkı veren Nijeryalı futbolcuyu, takas yöntemiyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Haberin Devamı

KENT TUTMADI

Fenerbahçe’de yeni transferler içinde en büyük hayal kırıklığı yaratan isim Ryan Kent oldu. 27 yaşındaki İngiliz futbolcu, ligde forma giydiği 7 maçta gol ve asist katkısı veremedi. İsmail Kartal’ın gözüne bir türlü giremeyen Kent için ayrılık çanları çalmaya başladı. King ile Cengiz’in istenilen seviyeye gelmesi halinde Kent’in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İRFAN CAN’A TALİP VAR

Bu sezon müthiş bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci’ye talip var. İspanyol basını, Sevilla’nın milli futbolcuyu takip ettiğini duyurdu. Haberde, 28 yaşındaki oyuncunun; 9 gol, 5 asistlik katkısının sportif direktör Victor Orta’nın dikkatini çektiği belirtildi.