Futbol Fransız eski milli futbolcudan Kızılay'a yardım
Paylaş
Fransız eski milli futbolcudan Kızılay'a yardım

Bir döneme damga vuran ve dünyanın en iyi sağ beklerinden olan Bacary Sagna, Türkiye'yi vuran depreme kayıtsız kalmadı. Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yardım çalışmalarına öncülük eden ve Kızılay için gönüllü çalışan Sagna "Türkiye ve Suriye’nin yanındayız. Kızılay’a destek veriyoruz, destek vermek isteyen herkesi de bekliyoruz” dedi.

 

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ı 7 Şubat'a bağlayan gece yarısı meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem ve ertesi gün yaşanan 7.6'lık ikinci deprem büyük yıkıma neden oldu. Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde büyük acılar yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yaşanan deprem felaketinin ardından dünyadan her kesim etkilenen bölgelere destek için elinden geleni yapmaya başladı. Spor dünyası da bu desteklerin duyurulmasında başrol oynadı. Hem milli futbolcularımız hem de dünyaca ünlü futbolcular deprem felaketine sessiz kalmadı.

Arsenal ve Fransa Milli Takımı’nın eski yıldızı Bacary Sagna bu duruma duyarsız kalmadı.

KIZILAY İLE ÇALIŞIYOR

Sagna, yardım kolilerinin hazırlanması, kolilerin uçaklara verilmesi ve bağış toplanması gibi konularda öncülük ediyor. Sagna yaptığı paylaşımda da “Türkiye ve Suriye’nin yanındayız. Kızılay’a destek veriyoruz, destek vermek isteyen herkesi de bekliyoruz” dedi.

Milliyet