Futbol Galatasaray Angelino'yu resmen açıkladı! İspanyol oyuncu İstanbul'da
Paylaş
Galatasaray Angelino'yu resmen açıkladı! İspanyol oyuncu İstanbul'da

Galatasaray'ın satın alma şartıyla Leipzig'ten kiraladığı Angelino İstanbul'a geldi. İspanyol sol bekin daha sonra Avusturya kampına katılması bekleniyor. Kulüpten İspanyol bek için resmi açıklama geldi ve Angelino, ilk açıklamasını yaptı.

 

Galatasaray, Leipzig ile anlaştı ve Angelino transferini bitirdi. 2 milyon euro kiralama bedeli ve 7 veya 8 milyon euro satın alma obligasyonu (zorunluluğu) ile kadroya katılan Angelino, bugün İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

16.30 civarında Atatürk Havalimanı'na inen oyuncuyu kulüp yetkilileri ve coşkulu taraftarlar karşıladı. Angelino ilk açıklamasında, "Buraya geldiğim için mutluyum. Fantastik bir kulübe geldim. Taraftarların önünde oynamak için heyecanlıyım. Bana bu şansı verdikleri için kulübe teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. İspanyol oyuncu adının telaffuzunun ise "Anhelinyo" şeklinde olduğunu söyledi.

Angelino'nun prosedürleri tamamladıktan sonra Avusturya kampına katılması bekleniyor.

KAP açıklaması ise şöyle:

Profesyonel Futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende'nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.