Futbol Galatasaray antrenmanında kavga! İki oyuncu birbirine girmişti, Kerem Aktürkoğlu açıklama yaptı
Paylaş
Galatasaray antrenmanında kavga! İki oyuncu birbirine girmişti, Kerem Aktürkoğlu açıklama yaptı

Galatasaray'ın sabah antrenmanında iki oyuncu arasında sinirler gerildi. Patrick van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu arasında "sert müdahale" nedeniyle fiziksel müdahaleye varan bir gerginlik yaşandı. Kerem ile Aanholt birbirlerinin üzerine yürüyüp itişme yaşadı. Yaşananların ardından iki oyuncudan da paylaşım geldi.

DHA'nın haberine göre, Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmanda tansiyon yükseldi. 5'e 2 çalışması sırasında Kerem Aktürkoğlu, Patrick van Aanholt'un sert müdahalesine sinirlendi. Tabanla müdahale yapan Aanholt'a Kerem sözlü tepki gösterdi. Ardından iki oyuncu itişme yaşadı. Takımdaki diğer isimlerin araya girmesiyle olay son buldu.
Haberin detayında olayın basına kapalı çalışma esnasında yaşandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre Galatasaray'dan konuya dair açıklama gelecek.

Olayın ardından Patrick van Aanholt antrenmandan bir fotoğraf paylaşarak, "Naber?" notunu düştü ve ciddi bir sorun olmadığı mesajını verdi.

Kerem Aktürkoğlu ise Instagram'ın hikaye kısmından yaptığı açıklamada, "Fiziki müdahale olmadı" detayını verdi. İşte açıklamanın tamamı:



Kerem Aktürkoğlu geçen sezonun ilk maçı olan Giresunspor maçında ise Marcao ile sahada gerilmiş ve Marcao'nun şiddetli fiziksel müdahalesine maruz kalmıştı.

 

Galatasaray antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında gerginlik yaşandı Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da bugün yapılan sabah antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında bir gerginlik yaşandı.