Futbol Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Başakşehir çeyrek final maçı ne zaman ve saat kaçta?
Paylaş
Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Başakşehir çeyrek final maçı ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, Başakşehir’i Nef Stadyumu'nda konuk ediyor. Süper Lig’in ilk yarısında Fatih Terim Stadyumu’na konuk olan Galatasaray, Başakşehir karşısında 7-0’lık skorla galip ayrılarak rakibine büyük bir şok yaşatmıştı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, oyunculara Başakşehir’in 7-0’ın rövanşını almak için daha hırslı olacaklarını anımsatarak dikkatli oynamalarını söyledi. Peki Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Galatasaray Başakşehir ne zaman ve saat kaçta? İşte detaylar…

Kupada Kastamonuspor, Ofspor, Ankara Keçiörengücü’nü yendikten sonra son 16 turunda Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 2-1’lik skorla yenmeyi başararak çeyrek finale adını yazdırmıştı. Başakşehir ise Göztepe ve Fatih Karagümrük’ü kupada saf dışı bırakarak çeyrek finalde Galatasaray’ın rakibi oldu. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan ve kupada erken final havası yaradan Galatasaray-Başakşehir mücadelesi bu akşam canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Galatasaray, Türkiye Kupası'na bu sezon 3. turdan katıldı. Bu turda TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor'u 7-0 yenerek rahat bir galibiyet elde etti. Daha sonra TFF 3. Lig takımı Yeşilyurt DÇ Ofspor'u 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, 5. turda Spor Toto 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü'nü de 1-0 yenmeyi başardı. Son 16 turunda Corendon Alanyaspor'u 2-1'lik skorla geçen Galatasaray, bugün ise çeyrek finalde Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

BAŞAKŞEHİR ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Turuncu-lacivertli takım, Türkiye Kupası'na 5. turdan katıldı. Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Başakşehir, ardından Spor Toto Süper Lig temsilcisi VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarla 6-4 galip gelerek adını çeyrek finale yazdırdı. Başakşehir, Süper Lig'de Galatasaray'la oynadığı maçta ise 7-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Nef Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak mücadelede hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Dev maç A Spor ekranlarından canlı yayımlanacak.

MUHTEMEL 11

Muslera; Nelsson, Boey, Adekugbe; Abdülkerim, Torreira; Midstjö, Mertens, Rashica, Icardi, Kerem

YARI FİNALDEKİ RAKİP

Tek maç eleme usulüne göre yapılacak maçta kazanan takım, yarı finalde MKE Ankaragücü-Trabzonspor eşleşmesinden turu geçen taraf ile eşleşecek. Kupada yarı final ilk maçları ise 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.