Futbol Galatasaray Beşiktaş derbisinde kar yağacak mı? Nef Stadyumu’nda bugün (14 Mart) hava durumu nasıl olacak?
Paylaş
Galatasaray Beşiktaş derbisinde kar yağacak mı? Nef Stadyumu’nda bugün (14 Mart) hava durumu nasıl olacak?

Nef Stadyumu’nda bugün (14 Mart) Galatasaray Beşiktaş derbisi oynanacak. Süper Lig’in 29. haftasının en zorlu mücadelelerinden biri olan karşılaşma öncesi İstanbul’da devam eden kar yağışı futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Nef Stadyumu’nda bugün (14 Mart) hava durumu nasıl olacak? Galatasaray Beşiktaş derbisinde kar yağacak mı? İşte detaylar…

Nef Stadyumu’nda bugün (14 Mart) oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisi öncesinde spor dünyasındaki kaos sona ermiş değil. 10 Mart’ta Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesi veren Galatasaray TFF’ye Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için dilekçe vermişti. Beşiktaş’ın olumsuz baktığı erteleme isteğinin ardından dev derbinin Süper Lig fikstüründe belirtildiği gibi 14 Mart akşamı oynanması bekleniyor. Bu durumda, Nef Stadyumu’nda bugün havanın nasıl olacağı ve Galatasaray Beşiktaş derbisinde kar yağıp yağmayacağı da merak ediliyor…

Haberin Devamı

GALATASARAY İSTANBUL’A GELEMEDİ

Galatasaray UEFA Avrupa ligi çeyrek final mücadelesinde İspanyol rakibi Barcelona ile 10 Mart’ta Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Golsüz tamamlanan maçın ardından yurda dönmek için hazırlık yapan Galatasaray İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle Beşiktaş maçı için hazırlıklarına İspanya’da başladı. Burada yapılan rejenerasyon çalışmalarının ardından Türkiye’ye dönmeyi kararlaştıran sarı kırmızılı ekip, İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle İzmir’e iniş yaptı. Bu kapsamda Galatasaray halâ İstanbul’a gelemedi.

GALATASARAY’DAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ ERTELENSİN TALEBİ

Galatasaray kulübünün resmi sitesinden bir açıklama metni yayınlayan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İstanbul’daki olumsuz hava şartları nedeniyle 14 Mart’ta oynanacak Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduklarını kaydetti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’TAN RET GELDİ!

Galatasaray’ın derbiyi ertelem isteğini açıkça reddettiklerini açıklayan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, diğer takımlara aynı inisiyatifin gösterilmediğine dikkat çekti. Kocadağ, 14 Mart’ta Nef Stadyumu’nda karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizdi.

NEF STADYUMU’NDA BUGÜN (14 MART) HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan karşılık açıklamaların ardından 14 Mart’ta Nef Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisinin ertelenmedi. MGM’nin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre ise 14 Mart Pazartesi günü maç saatinde Nef Stadyumu’nda hava sıcaklığı 1 derece olacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE KAR YAĞACAK MI?

14 Mart Pazartesi günü gün içinde İstanbul’da karla karışık yağmur yağışı beklenirken, Galatasaray Beşiktaş derbisinin oynandığı saatte kar yağışı beklenmiyor.