Futbol Galatasaray gençlerine 94 bin 500 lira prim veremedi!
Paylaş
Galatasaray gençlerine 94 bin 500 lira prim veremedi!

Galatasaray'da sürpriz bir iddia, durumun vahametinin ne boyutta olduğunu gösteriyor. Maddi olarak zorda olan kulüp, Burak Elmas döneminde U19 takımına Fenerbahçe derbisi için prim vadetti. Maçı kazanan Galatasaray'ın gençleri, haftalar geçmesine rağmen primlerini alamadı. Primin meblağı ise sadece 94 bin 500 lira...

 

Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'nin haberine göre, Galatasaray, şampiyon U19 takımına 94 bin 500 lira prim veremedi. Fenerbahçe U19 takımını deplasmanda yenen genç yıldızlar, kulüpten kendilerine vadedilen "deplasman derbi galibiyeti primi"ni yaklaşık 1 aydır alamadı.
Bunun yanında U19 takımının şampiyonluğu nedeniyle TFF, Galatasaray'a 350 bin lira şampiyonluk ücreti verdi. Altyapı idarecileri bu paranın kadroya dağıtılmasını isterken Burak Elmas, "350 bin lira prim çok" diyerek isteği reddetti. Daha sonra 175 bin liralık prim önerisi yapıldı ancak bu da kabul görmedi.
Galatasaray, sezonu şampiyon bitiren ve fırtınalar estiren gençlerine 94 bin 500 liralık derbi primini ve 175 bin liralık şampiyonluk primini ödeyemedi.

Haberin Devamı