Futbol Galatasaray Genel Kurul üyesi Fırat Develioğlu: Başkan adaylarını yeterli bulmadım
Paylaş
Galatasaray Genel Kurul üyesi Fırat Develioğlu: Başkan adaylarını yeterli bulmadım

Galatasaray'da genel kurulla ilgili konuyu mahkemeye taşıyıp tedbir kararı aldıran Fırat Develioğlu, YouTube'da konuştu. Develioğlu başvuru gerekçesini ve beklentilerini açıkladı.

 

"Ben dahil 1200 kişi oy kullanamadı"
Ajans1905'in Youtube kanalına konuk olan Galatasaray genel kurul üyesi Fırat Develioğlu, mahkemeye başvurmasıyla ilgili konuştu.
Mahkemeye giderek, anayasal hakkını kullandığını ifade eden Develioğlu, "İdari ibrasızlık, ne yazık ki artık tüm başkanlar üzerinde bir tehdit unsuru olarak kullanılıyor. Galatasaray, başka kulüpler gibi 8 ayda başkan değiştiren bir yapı olamaz. Son genel kurulda gece yarısına kadar bekledim, fakat konuşmalar bitmek bilmedi. Ben de dahil 1200 kişi oy kullanamadı. İbrasızlıkla sonuçlanan o kongre, söylendiği gibi delegelerin iradesini yansıtmıyor. Bu tablo, Galatasaray'a yakışmıyor" dedi.

Haberin Devamı

"Başkan adaylarını yeterli görmüyorum"
Artık üyeler her gelen başkana ibrasızlık çıkarmaya çalışamayacak. İdari ibrasızlık konusunda da mutlaka bir tüzük değişikliği yapılmalı. Mahkemeye gitmek için son Divan Kurulu'na kadar bekledim. Konuşmaları dinledim ve iki başkan adayını da Galatasaray için yeterli görmedim. Yine aynı şeylerin yaşanacağını düşündüğüm için harekete geçtim.

"Böylesi daha hayırlı"
Belki de başka bir karar çıkacak. Ama bu, asla Galatasaray'ı mahkeme koridorlarında süründürmek anlamına gelmiyor. Göreceksiniz, Galatasaray için daha hayırlı olacak. Bu sürecin transferleri etkileyeceğine inanmıyorum