Futbol Galatasaray gözünü iki yıldız isme dikti... Listeye eklendiler
Paylaş
Galatasaray gözünü iki yıldız isme dikti... Listeye eklendiler

Geride kalan sezonda Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, iki yıldız futbolcuyu transfer listesine eklediği öğrenildi.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele edecek olmasından dolayı kısa süre içerisinde sezonu açmaya hazırlanıyor. Transfer planlamalarına başlayan sarı-kırmızılılar, iki yıldız ismi listeye eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

KULÜPTE YOĞUN MESAİ

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

TORREİRA İÇİN MASADA

Torreira’nın menajeri Bentancur, Lazio ile masaya oturacağını açıkladı. Bentancur, “Galatasaray, Lucas’ı satışa çıkarmadı ama dürüst olmam gerekirse gelecek hafta tekliflerini dinlemek için Lazio ile resmi bir görüşmem olacak. Lucas, İtalya’yı her zaman sevdi. Lazio da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Lucas şu anda satılık değil ama görüşme yapacağız. Lazio’ya saygı duyuyoruz ve tekliflerini duymak istiyoruz” dedi.

İKİNCİ FORVET GİBİ...

Galatasaray, golcü transferi için ana planını Mauro Icardi üzerine kurarken, diğer taraftan da ikinci forvet için çalışmalarına hız verdi. Premier Lig’den düşen Leicester City’nin golcüsü Kelechi Iheanacho için devreye giren sarı-kırmızılıların, oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. 26 yaşındaki forvetle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Kelechi Iheanacho, geride kalan sezonda toplam 35 resmi karşılaşmaya çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda 8 kez gol atarken, 5 kez de asist performansı sergiledi.

SOL BEKE ALTERNATİF

Aslan’da sol bek için ise gündeme gelen son isim Sassuolo’dan Rogerio oldu. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için İtalyan ekibinin 5.5 milyon euro bonservis istediği belirtildi. Kazımcan’dan büyük beklenti içerisinde olan sarı-kırmızılılar, buna rağmen sol savunmada korkulu rüya yaşamamak için sıkı bir çalışma içerisine girdi.

Haberin Devamı

Sassuolo forması giyen Rogerio, geçen sezon toplam 37 müsabakaya çıktı. Brezilyalı sol bek bu maçlarda 4 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Milliyet / Nevzat Dindar