Futbol Galatasaray Lucas Torreira ile yolları ayırmayı düşünmüyor
Paylaş
Galatasaray Lucas Torreira ile yolları ayırmayı düşünmüyor

Galatasaray'da taraftarın ve camianın 'sezonun oyuncusu' olarak gördüğü Lucas Torreira'ya ilgi büyük. İtalya ve İngiltere'den talipleri olan Uruguaylı oyuncu için Galatasaray'ın ayrılık gibi bir düşüncesi yok. Kulüp sadece reddedilemez bir teklif gelirse değerlendirmeye alacak.

 

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray’ı yaz transfer döneminde zorlu bir süreç bekliyor. Yönetim bir yandan yapılacak takviyelere odaklanırken diğer taraftan da eldeki futbolcuları kaçırmak istemiyor.

Haberin Devamı

Özellikle Lucas Torreira için Avrupa kulüplerinin şimdiden zemin yoklaması yönetimi sıkıntıya soktu. Sarı- Kırmızılıların orta alandaki savaşçı ismi için İtalyan ekipleri deyim yerindeyse sıraya girdi.

Napoli, Milan ve Lazio başta olmak üzere birçok kulüp, Uruguaylı oyuncunun transferi için girişimde bulunma kararı aldı. İngiliz ekibi Newcastle United’ın da Torreira’ya talip olduğu belirtildi.

Oyuncunun performansından bir hayli memnun olan yönetim, reddedilemeyecek bir teklif olmaması halinde transfere sıcak bakmıyor.,