Futbol Galatasaray, Mauro Icardi'yi KAP'a bildirdi
Paylaş
Galatasaray, Mauro Icardi'yi KAP'a bildirdi

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi. Sarı-kırmızılıların KAP'a bildirdiği Arjantinli futbolcunun maliyeti ve anlaşmanın detayları belli oldu.

Galatasaray SK'dan yapılan açıklamada, "Mauro Icardi'nİn geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Haberin Devamı
Mauro Icardi, İstanbul'a geldi Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.

ROMA'DA AİLESİNİ ALDI

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'yi taşıyan özel uçak, Paris'ten Roma'ya gitti. Mauro Icardi'nin ailesini Roma'dan almasının ardından burada hep birlikte bir poz verildi. Bu sırada Galatasaray beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda Paris Saint Germain'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın kiralık transferi konusunda Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi'yi İstanbul'a getirdi. Fransa'nın başkenti Paris'ten havalanan ve 29 yaşındaki oyuncuyu taşıyan uçak, saat 23.30 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Golcü oyuncunun yanında eşi ve menajeri Wanda Nara ile birlikte çocukları da yer aldı. Icardi'yi havalimanında binlerce Galatasaray taraftarı ve kulüp yetkilileri karşıladı.

Haberin Devamı

"ERDEN TİMUR İLE 2 AYDIR KONUŞUYORUZ"

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Çok heyecanlıyım, inanılmaz bir durum var burada. 2 aydır Erden Timur ile bu transferin gerçekleşmesi için konuşuyoruz. Burada olduğum için çok mutluyum. Şimdilik 1 senelik bir sözleşmem var. Buraya başarılar kazanmak için geldim. Ondan sonra neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın sağlık kontrollerinden sonra Mauro Icardi'nin kiralık transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Icardi ve eşi Wanda Nara, yolculuktan fotoğraflar paylaştı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Mauro Icardi transferi için kasasından çıkacak bedel netlik kazandı. Süper Lig devinin kiralık transferi konusunda Paris Saint Germain'e herhangi bir bedel ödemeyeceği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Mauro Icardi'nin yıllık maaşının 3 milyon eurosunu karşılayacağı kaydedildi. Öte yandan Mauro Icardi'nin kalan 5 milyon euroluk maaşının Paris Saint Germain tarafından ödeneceği belirtildi.

Haberin Devamı