Futbol Galatasaray telafi peşinde
Paylaş
Galatasaray telafi peşinde

Galatasaray, haftanın kapanış maçında Kayserispor’u konuk edecek. Hafta içi mesaisinde Sivas’la berabere kalan sarı-kırmızılılar; renktaşı karşısında, yaşadığı bu kaybı telafi etmek istiyor.

Süper Lig’de 20. hafta bugün oynanacak tek maçla tamamlanacak. Galatasaray, saat 20.00’de başlayacak mücadelede Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Hafta içi mesaisinde Sivasspor ile berabere kalarak zirve yarışında yara alan Cim Bom, renktaşı karşısında telafi arayacak. Ligde 4 maçtır kaybeden konuk ekip ise bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’da kritik mücadele öncesi önemli eksikler var. Sakatlıkları bulunan Icardi, Sanchez, Oliveira ve Boey, kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ile Afrika Kupası’na giden Ziyech ve Bakambu, bugün forma giyemeyecek. İki ekip, ligde bugüne kadar 55 kez karşılaştı. Aslan; 33 maçta sahadan galip ayrılırken Kayseri; 5 kez güldü, 17 maç ise berabere sonuçlandı.

EVİNDE KRAL

Galatasaray, Kayseri karşısında iç saha performansına güveniyor. Ligde evinde oynadığı son 26 maçta 24 galibiyet ile 2 beraberlik alan ve yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, seriyi bugün devam ettirmek istiyor.

BOEY RİSKE EDİLMEYECEK

Galatasaray’da hafif sakatlığı bulunan Boey, bugün riske edilmeyecek. Teknik patron Okan Buruk, Fransız sağ beki önümüzdeki hafta oynanacak Trabzon maçına saklayacak. Sağ bekte yine genç oyuncu Ali Turap’ın görev yapması bekleniyor.

Haberin Devamı