Futbol Galatasaray transferde yön değiştirdi... Yerli oyuncu ile takas olacak
Paylaş
Galatasaray transferde yön değiştirdi... Yerli oyuncu ile takas olacak

Galatasaray'da kurmaylar sürpriz bir transfer hamlesinde bulundu. Savunma tandemine takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncu için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı idareciler savunma tandemi için gündemine 25 yaşındaki stoperi dahil etti. Galatasaray idarecileri, tecrübeli futbolcu için görüşmeler başladı.

Haberin Devamı

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre, Sarı-kırmızılılar ile Ada ekibi arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve satın alma opsiyonu konusunda Galatasaray'ın ısrarcı olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ŞOV GECESİ D-SMART'TA

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı amaçlayan Galatasaray’ın, Devler Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana’yı konuk edeceği maç, D-Smart ve D-Smart Go’dan naklen yayınlanacak. 15 Ağustos Salı saat 21.00’deki karşılaşma, sadece D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da yer alacak.
Aslanın şov gecesinde, maç önü programı saat 19.30’da başlarken, 21.00’de maç; sonrasında ise karşılaşma sonrası röportajlar yayınlanacak.

ASTON VILLA ISRARCI

Haberin Devamı

Aston Villa, Galatasaray’ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için bastırıyor. Zaniolo’yı kiralamak için 3 milyon euro teklif eden ve satın alma opsiyonunu da 27 milyon euro olarak belirleyen Aston Villa’ya ilk planda olumsuz yanıt verildi. Galatasaray ise 35 milyon euroluk bir paket hedefliyor.

ZAHA VE KEREM KADRODA

Kayseri’ye dün giden Galatasaray kafilesinde Midtsjö, Yusuf Demir, Zaniolo ve Morutan yer almadı. Teknik Direktör Okan Buruk, takıma yeni katılan Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay’ı takımla birlikte götürdü. Sarı-kırmızılıları Kayseri’de bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı.

GALATASARAY, FAES'E DÖNDÜ

Galatasaray’da stoper transferinde ibre Wout Faes’e döndü. Sarı-kırmızılılar, Leicester City ile Belçikalı oyuncunun transferi için masaya oturdu. Championship’e düşen İngiliz ekibinin Yunus Akgün’e talip olması, sürpriz bir ismi gündeme getirdi.

Galatasaray, Yunus’u kiralık olarak talip olan Leicester City’den Faes’i kiralık olarak istedi. 25 yaşındaki futbolcunun bir alt ligde oynamayı kabul etmemesi, Galatasaray’ın elini güçlendirirken, kulüpler arasındaki pazarlıkların devam ettiği bildirildi.

Yunus Akgün kendisine yapılan teklifler içerisinde Leicester’da oynamaya sıcak bakarken, Faes’in de Galatasaray’da oynamayı kabul etmesi, transferdeki en önemli adım olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Leicester City’nin, Reims’ten 17 milyon euroya bir sene önce aldığı Faes için satın alma opsiyonunu sözleşmeye koydurmak istemediği, buna karşın Galatasaray’ın kiralama dışında 8 milyon euroluk zorunlu olmayan satın alma opsiyonunu sözleşmeye yazdırmak istediği öğrenildi.