Futbol Galatasaray'a bir ihtar daha! Serbest kalmak istiyor
Paylaş
Galatasaray'a bir ihtar daha! Serbest kalmak istiyor

Sarı-kırmızılı kulüpte mali kriz yaşanıyor. Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı’nın ücreti konusunda sarı-kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından yıldız oyuncu da serbest kalmak için Galatasaray'a ihtarname çekti.

Galatasaray şu günlerde mali açıdan darboğazdan geçiyor... Sezon başında Chelsea'den büyük umutlarla transfer edilen Hakim Ziyech, alacaklarını geç tahsil ettiği için ara transfer döneminde ayrılmak istiyor. Maaşının gecikmesinden rahatsızlık duyan Faslı yıldızın menajerine ayrılık için talimat verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

KONYASPOR'DAN İHTARNAME

Bonservisiyle birlikte geçen sezon Galatasaray’a gelen Abdülkerim Bardakcı’nın ücreti konusunda Tümosan Konyaspor ihtarname çekti. Yeşil-beyazlıların Başkanı Ömer Korkmaz, Cim-Bom’un isteği üzerine talebi yazılı olarak ilettiklerini dile getirdi. Korkmaz, “G.Saray’dan Abdülkerim için 250 bin euro

12 AVRUPA SINAVINDA DA FORMA GİYDİ

Galatasaray’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Abdülkerim Bardakçı, bu sezon 15 lig maçında yer alırken, sakatlığı nedeniyle 2 karşılaşmalarda görev yapamadı. Sarı-kırmızılı futbolcu, 12 Avrupa maçında da forma giydi ve bu sezon toplam 27 karşılaşmada sahaya çıktı.

 alacağımız var. Talebimizi önce sözlü olarak ilettik. Galatasaray talebimizi yazılı olarak iletmemizi istedi, biz de ihtar çektik. İki kulüp arasında herhangi bir problem yok” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

YUSUF DEMİR SERBEST KALMAK İÇİN İHTARNAME ÇEKTİ

Rapid Wien’den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, ancak bekleneni veremediği için sezon başında İsviçre’nin Basel takımına kiralanan Yusuf Demir, senelik ücretinin neredeyse tamamını Galatasaray’dan alıyordu. Ancak gurbetçi oyuncu, Cim-Bom’un gereken parayı ödemediği gerekçesiyle serbest kalmak için ihtarname çekti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA: PEYDER PEY ÖDENİYOR

Genç futbolcunun verdiği süre dün akşam doldu. Sarı-kırmızılılar ise, “Ücreti peyder pey ödeniyor” açıklamasını yaptı.

 Skorer