Futbol Galatasaray'a yıldız yağacak: İşte hedefteki 4 isim
Paylaş
Galatasaray'a yıldız yağacak: İşte hedefteki 4 isim

Galatasaray’da 4 isim için müthiş bir transfer harekatı başladı. Fransız ekibi PSG ile bugün İdrissa Guaye için pazarlıklar başlayacak. Real Betis’ten Carvalho için de temaslar sürüyor. Yönetimin sonraki hamleleri ise Joao Pedro ve Haris Seferovic olacak.

Galatasaray yönetimi transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Marcao’nun, 15 milyon Euro’ya Sevilla’ya transfer olmasının ardından daha önce prensip anlaşmasına varılan isimlerle tekrar temasa geçildi. İlk hedef PSG’den İdrissa Guaye. Fransız ekibi 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Guaye için Galatasaray’a randevu verdi. İki kulüp bugün Fransa’da masaya oturacak. 32 yaşındaki Senegalli 10 numara ile prensipte anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Pedro ve Carvalho sırada

Cagliari’den ayrılma hazırlığındaki Joao Pedro’nun menajeriyle yapılan görüşmelerde sona çok yaklaşıldı. Sözleşmede yer alacak olan bazı bonus maddelerinin çözüme kavuşmasının ardından Pedro’nun İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, Real Betis’in Portekizli ön liberosu William Carvalho için de temaslarını sürdürüyor. SON ADIM SEFEROVİC Galatasaray’da taraftarı heyecanlandıracak son transfer hamlesi Haris Seferovic olacak.

Oyuncunun kulübü Benfica’ya 1 milyon Euro kiralama ve sezon sonu için 3.5 milyon Euro da bonservis teklifi yapıldı. Oyuncu ile görüşmelerde anlaşma sağlandı. Benfica’nın da kararını bu hafta içerisinde vermesi bekleniyor