Futbol Galatasaray'da Icardi sevince katılmadı, sebebi ortaya çıktı
Paylaş
Galatasaray'da Icardi sevince katılmadı, sebebi ortaya çıktı

Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup ederek evinde Hatayspor'u da farklı geçen Galatasaray yenilmezlik serisini sürdürüyor. Ezeli rakibiyle arasındaki farkı maç fazlasıyla 7 puana çıkaran sarı-kırmızılı ekipte Icardi'nin maçın sonundaki hareketi gündem olmuştu. Gerçek ortaya çıktı.

Galatasaray, geçen hafta Kadıköy'de tam 30 yıl sonra Fenerbahçe'yi 3 farklı mağlup etmişti. Okan Buruk ve öğrencileri bu skorla birlikte Sarı-Lacivertliler ile puan farkını 4'e yükselterek ligin ilk devresini zirvede bitirmeyi garantilemişti. Galatasaray, ligde yoluna doludizgin devam ediyor. Aslan'ın son kurbanı Hatayspor oldu. İlk düdükle birlikte adeta rakibini yarı sahasına hapseden Sarı-Kırmızılılar, yine farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldı. Böylece Cim Bom, yarın Gaziantep deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe ile puan farkını 7'ye yükseltti.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN GÖZÜ EFSANELERDE

Galatasaray, 2012-13 sezonundan sonra ilk kez ligin ilk devresini zirvede tamamlarken, müthiş serilere de imza attı. Cim Bom, ligde peş peşe 8. galibiyetini aldı. Okan Buruk, kulüp tarihinde bunu başaran 4. isim olurken, kişisel rekorunu da geliştirdi. Buruk, şimdi gözünü efsanelerin rekoruna ortak olmaya dikti. Galatasaray tarihinde peş peşe 9 zafer elde isimler Mustafa Denizli (1987-88 sezonu) ve Fatih Terim (2011-12 sezonu) oldu. Antalyaspor karşısında da 3 puan gelmesi durumunda Buruk, iki efsaneyi yakalayacak. Sarı Kırmızılılar, ligde 8 maçlık kazanma serisine uzanırken, arada iki de kupa galibiyeti elde etti. Resmi müsabakalardaki zafer serisi 10 maç.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda 10 maçta topladığı 23 puanla bu alanda açık ara ligin en iyisiydi. Cim Bom, iç sahadaki formunu da yükseltti. Aslan, evindeki 8. mücadelede 6. kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 1 beraberlik ve 1 de yenilgisi bulunuyor. Galatasaray ayrıca ligin ilk yarısında en az gol yiyen takım konumunda. Okan Buruk'un ekibi 18 maçta sadece 13 gol yedi.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Galatasaray taraftarı, Hatayspor karşılaşmasında da bildiğiniz gibiydi! Sarı-Kırmızılı futbolseverler, Nef Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurup, 90dakika boyunca takımlarına destek verdi. Bu arada 44 binden fazla biletli seyircinin karşılaşmayı takip ettiği bilgisine de ulaşıldı.

RAKİPLER SAHADA BULUŞTU

Uzun yıllar boyunca birbirlerine karşı iki ezeli rakibin formasını giyen Fernando Muslera ve Volkan Demirel, bu kez farklı bir şekilde rakip oldu. Muslera, Hatayspor karşılaşmasında takımının kalesini korudu. Demirel ise Akdeniz ekibinin başındaydı. İkili, karşılaşma öncesinde birbirlerine sarıldı. Demirel, 90 dakika sonunda ise sahadan hüzünle ayrıldı.

ICARDI'NİN VARLIĞI YETTİ

Mauro Icardi, tarihi Fenerbahçe zaferinde 75. dakikada oyuna girmesine rağmen derbiye damgasını vurmuştu. Arjantinli forvet önce Kerem'e asist yapmış, ardından son saniyelerde harika bir golle maçı bitirmişti. Icardi, 12 Kasım'daki Başakşehir mücadelesinden sonra ilk dün 11'de sahaya çıktı. Aslan'ın süperstarı belki ağları sarsamadı, asist bile yapmadı ama yine gecenin yıldızlarından biri olmayı başardı. İlk golde, Icardi'nin hava topu mücadelesine çıktığı rakibi topu Kerem'e doğru indirdi, Milli yıldız perdeyi açtı.

Haberin Devamı

ICARDI GERÇEĞİ! ORTAYA ÇIKTI...

Karşılaşmanın ardından Sarı Kırmızılılar'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, taraftarların 3'lü isteği kırmadı. Kale arkasındaki tribünlere giden 34 yaşındaki futbolcu, taraftarlara 3'lü çektirdi. Daha sonra futbolcular galibiyet sevincini hep beraber yaşadı. Sevince katılmayarak soyunma odasının yolunu tutan Mauro Icardi'nin 4-0'dan sonra takımın frene basmasına sinirlendiği öğrenildi.

Hırsı ve isteği nedeniyle sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların övgü yağmuruna tuttuğu Arjantinli yıldızın bu nedenle direkt tünele doğru hareket ettiği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.