Futbol Galatasaray’da korkulan olmadı, sınırdakiler kart görmedi
Paylaş
Galatasaray’da korkulan olmadı, sınırdakiler kart görmedi

Galatasaray’da Ümraniyespor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu müsabakayı kart görmeden tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Ümraniyespor ile karşılaştı. Bu müsabaka öncesinde sarı-kırmızılılarda 3 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu ceza sınırında bulunan isimlerdi. Kerem ve Barış mücadelede oynarken, Berkan ise süre almadı.
Bu 3 futbolcu maçı sarı kart görmeden tamamladı ve 23. haftada oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşmekten kurtuldu.

Haberin Devamı
TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.