Futbol Galatasaray'da Nelsson gelişmesi! Sevilla son kararını verdi
Paylaş
Galatasaray'da Nelsson gelişmesi! Sevilla son kararını verdi

Sarı-kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Victor Nelsson, Avrupa kulüplerin gözdesi olmuş durumda. Danimarkalı savunmacının transferine ilişkin sıcak bir gelişme yaşandı. Nelsson için fiyatı pahalı bulan Sevilla yönetimi, sürpriz bir hamlede bulundu.

Galatasaray, transferin gözdesi haline gelen Victor Nelsson için tavrını net olarak belirledi. Sözleşmesinde 25 milyon Euro serbest kalır maddesi bulunan Danimarkalı oyuncu için 20 milyon Euro'nun altında gelen teklifler kabul edilmedi. 

Haberin Devamı

Özellikle Marcao'yu Galatasaray'dan kopartan Sevilla, ikili arasındaki uyumdan dolayı Nelsson'u da kadrosuna katmak istiyor. İlk etapta Danimarkalı stoper için 12 milyon Euro artı bonuslar şeklinde teklifte bulunuldu. Fakat sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibinden gelen bu teklifi düşünmeden reddetti.

Sevilla'nın ardından İngiliz ekipleri Fulham ve Aston Villa'nın da Nelsson'a talip olması Galatasaray'ın elini güçlendirdi. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, bu nedenle oyuncusunu bırakmak istemese de 20 milyon Euro'luk fiyat belirledi. Oyuncunun menajerine de "20 milyon Euro'yu masaya koyan Nelsson'u alır" mesajı iletildi. İspanyol basınına yansıyan habere göre Sevilla, Nelsson için istenen parayı çok bulup PSG'nin Alman stoperi Thilo Kehrer'e yöneldi. Thilo Kehrer gündeme gelince Nelsson'un Galatasaray'da kalma ihtimali arttı.

Haberin Devamı

Sevilla'nın bir an önce stoper transferini bitirmek istediği belirtildi. İspanyol ekibinin önceliği Timo Kehrer'e vereceği ancak Nelsson için de temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.