Futbol Galatasaray'da şok! Oyuna devam edemedi
Paylaş
Galatasaray'da şok! Oyuna devam edemedi

Galatasaray'da sakatlık sürecini aşarak takıma dönen Lucas Torreira, Trabzonspor ile olan mücadelede yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u 2-0 ile geçmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar'da bir kez daha Lucas Torreira şoku yaşandı.

Haberin Devamı

KENDİNİ YERE BIRAKTI

Karşılaşmanın 79. dakikasında Galatasaray'da Lucas Torreira, kendini yere bıraktı. Bandajla oynayan yıldız oyuncu, yaşadığı sakatlık sonucunda oyuna devam edemedi. Sedyenin sahaya gelmesi sonrası sağlık ekibinin yardımıyla kenara yürüyerek gelse de Lucas Torreira'nın ayağının üzerine basmakta zorlandığı dikkat çekti. Kenara yardımla gelen Uruguaylı oyuncu, 82. dakikada yerini Berkan Kutlu'ya bıraktı.

HAFTA ARASI DÖNMÜŞTÜ

Yaşadığı sakatlık sürecinin ardından hafta içi Olimpija Ljubljana maçıyla 11'e dönen Lucas Torreira, o maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Şampiyonlar Ligi Play-Off etabındaki Molde maçlarını kaçırma durumuyla karşı karşıya kalmıştı. Ligde ise Trabzonspor karşısında sakatlanarak kenara gelen Uruguaylı orta sahanın durumu merak ediliyor.

Haberin Devamı

MAÇ SONU BİR SORUN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'da ayağının üzerine basarken zorlanan ve kenara gelen Lucas Torreira'nın ciddi bir durumu olmadığı anlaşıldı. Maç sonu yaptığı açıklamalarda takıma geri döndüğü için duyduğu mutluluğu ifade eden Uruguaylı oyuncu, "Gerçekten çok mutluyum tekrardan geri döndüğüm için. Takımımla birlikte tekrardan çıktım. Zor bir sakatlıktan sonra geri döndüm. Birlikte maça çıkabildiğim için çok mutluyum. Hafta boyunca çok iyi şekilde çalıştık. Bir an önce takıma katılabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Taraftarlar da, arkadaşlarım da beni yalnız bırakmadılar bu süreç içerisinde. Ben, çok mutluyum tabii bu durumdan dolayı. Elimizdeki her şeyi bu tarz maçlarda ortaya koymamız gerekiyor. İlk maçta bir de beraberlik yaşamıştık. Bir sonraki maçta kendimizi göstermemiz gerektiğini düşündük. Zorluk yaşayabiliriz düşüncesiyle hazırlığımızı ona göre yapmıştık. Kayseri'deki beraberlikten sonra bizi mutlu eden, motive eden bir maç oldu" dedi.