Futbol Galatasaray'dan son dakika! Beşiktaş derbisi öncesi flaş karar...
Paylaş
Galatasaray'dan son dakika! Beşiktaş derbisi öncesi flaş karar...

Süper Lig'de gözler 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisinde... Rams Park'ta oynanacak mücadele öncesi flaş bir karar alındı.

Süper Lige verilen milli takım arası sona eriyor. Gözler 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi heyecan dorukta. Rams Park'ta oynanacak mücadele öncesi flaş bir karar alındı.

Haberin Devamı

DERBİ CUMARTESİ GÜNÜ

Süper Lig'in 9. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Geçen sezon Galatasaray sahasında oynadığı mücadeleyi 2-1 mağlup ederken, deplasmanda rakibine 3-1 kaybetmişti.

1 SAATTE BİTTİ!

Taraftarların heyecanla beklediği, Cumhuriyet’in 100. yılına özel yenilenen Galatasaray’ın 1923’te giydiği çubuklu formalar dün itibarıyla satışa sunuldu. İlgi o kadar büyüktü ve formalar o kadar çok beğenildi ki internet üzerindeki satışlar sadece 1 saat içerisinde bitti.

ATATÜRK'ÜN İMZASI VAR

2599 TL’ye satılan ve Galatasaray’ın bu sezonki 3. alternatifi olan formalarla ilgili Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle: Kurucu mecliste yer alan 12 Galatasaray Liseliyi temsil eden çizgileri ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Galatasaray’a özel verdiği imzayı taşıyan yeni sezon 3. forması hem zafer dolu bir yüzyılın sembolü hem gelecek yüzyıllarda devam edecek zaferlerin sözü.

Haberin Devamı

100 YILLIK FORMA

Fanatik’ten Yakup Çınar’ın haberine göre, Sarı-Kırmızılı takımın 3. forması çubuklu olacak. Galatasaray'ın 1923 yani 100 yıl önce giydiği formadan esinlenerek hazırlanan forma sosyal medyaya sızdı. Bu forma taraftarın büyük beğenisini kazandı. Cumhuriyet'in 100. yılına itafen hazırlanan forma için Galatasaray Mağazacılık A.Ş büyük uğraş verdi.

2600 TL'DEN SATIŞA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni çubuklu forması 2600 TL'den satışa çıkmıştı. Bu formanın adı "Stadyum forması" olarak geçiyor. Profesyonel ya da taraftar forması ayrımı yapılmayacak. Bu arada Galatasaraylı taraftarlar merakla bu formanın yeniden satışa çıkıp çıkmayacağını bekliyor.

YENİ FORMAYLA DERBİYE!

Galatasaray Beşiktaş derbisine kısa süre önce satışa sutulan alternatif formayla çıkma kararı aldı. Sarı-Kırmızılı futbolcular cumartesi günü oynanacak karşılaşmada yeni formayla sahadaki yerini alacak. 1923 yılındaki giyilen formaya atıfta bulunarak Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak üretilen forma taraftarın büyük beğenisini kazanmıştı.

MUSLERA GİYDİ VE PAYLAŞTI

Galatasaray kaptanı Muslera ve Sarı-Kırmızılı futbolcular 100. yıl için özel hazırlanan formayı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde test etti ve oldukça beğendi. Instagram hesabından o anları paylaşayan deneyimli kaleci "Yeni zırhımız. Zaferlerle dolu bir yüzyılın sembolü ve daha nicelerinin sözü." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı