Futbol Galatasaray'ın da istediği Jason Denayer'in menajeri konuştu
Paylaş
Galatasaray'ın da istediği Jason Denayer'in menajeri konuştu

Belçikalı stoper Jason Denayer'ın Olimpik Lyon'la olan sözleşmesi bitiyor. 26 yaşındaki oyuncu Fransız ekibiyle yeni mukavele imzalamazsa sezon sonunda serbest kalacak. Denayer'in menajeri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Jason Denayer, 4 senedir Olimpik Lyon forması giyiyor. Lyon'a transfer olduğu 2018 yılında sarı kırmızılılara ikinci kez gelmek için o dönem oynadığı Manchester City'ye rest çeken ve bir gece havalimanında kalan Denayer, Galatasaray taraftarının sevgilisi olmuştu.

Haberin Devamı

Denayer'i bir gün yeniden Galatasaray'da görmek isteyen taraftar sık sık oyuncunun sosyal medya hesaplarında yorumlarını paylaşıyor.

Denayer'ın menajeri ise Lyon'dan olası bir ayrılık durumunda planlarını şöyle anlattı:

Jason, Lyon'la sözleşme uzatmaya açık. Şu an rahat bir durumda ve doğru kararları vermek için zamanı var. Jason, kariyerinin en iyi dört veya beş yılına giriyor ve tamamen sportif bir seçim yapmak istiyor. Sadece bir para meselesi olsaydı zaten başka bir kulübe imza atardı. Lyon'dan ayrılması gerekiyorsa, bunu zamanı geldiğinde yapmak istiyor bir centilmen olarak. Herhangi bir çatışmaya girmek istemiyoruz. Depay da geçtiğimiz sezon Denayer'in durumundaydı ve oynamaya devam etti.

Haberin Devamı