Futbol Oliveira, Kerem Demirbay ve Ndombele'nin yerine geliyor! Düşük maliyetle dünya yıldızı
Paylaş
Oliveira, Kerem Demirbay ve Ndombele'nin yerine geliyor! Düşük maliyetle dünya yıldızı

Orta sahada Torreira’dan yüksek verim alan Galatasaray, Oliveira, Kerem Demirbay ve Ndombele’de istediğini bulamadı. Yönetim, ara transferde Leicester forması giyen Wilfried Ndidi’yi kadroya katmak için harekete geçti.

Milli arada Galatasaray’ın gündemi transfere dönmüş durumda. Birkaç bölgeye takviye düşünen sarı-kırmızılıların önceliklerinden biri orta saha. Bu sezon Torreira’dan yüksek verim alan Cim Bom, partnerlerinde ise istediğini bulamadı. Geçtiğimiz sezonki görüntüsünden uzak olan Oliveira, forma giydiği 15 maçın sadece 8’inde ilk 11 başladı. Portekizli futbolcu, lig ve Avrupa’da 2 gol ve 2 asistlik performans sergilese de kırılgan görüntüsü ile hayal kırıklığı yarattı. Büyük umutlarla kadroya katılan Kerem Demirbay ise görev yaptığı 11 maçta skor katkısı veremedi, ilk 11’e girmekte zorlandı.

Haberin Devamı

YOKLARI OYNADI

Bir diğer yeni transfer Ndombele de adeta yokları oynadı. Üç oyuncunun performansı düşük olunca Okan Buruk, Torreira’nın yanında gerçek mevkii stoper olan Kaan Ayhan’ı oynatmak zorunda kaldı. Bu nedenle ara transferde orta saha takviyesi kaçınılmaz oldu. Yönetimin listesindeki isim ise Wilfred Ndidi. Sarı-kırmızılılar, Leicester’da mutsuz olan 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için devreye girdi. Ndidi’nin İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek. Yönetim, düşük bir maliyetle bu transferi bitirmek istiyor.

NELSSON GİTMEYİ KAFASINA KOYDU

Galatasaray ile Nelsson’un ayrılığı adım adım yaklaşıyor. Sanchez transferinden sonra formayı almakta zorlanan ve bu nedenle mutsuz olan Danimarkalı stoper, takımdan ayrılmayı kafaya koydu. Yönetim, 25 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan 25 yaşındaki oyuncu için gelen daha düşük teklifleri gündeme almamıştı. Ancak durum tersine döndü. Teknik heyetin, Nelsson’dan artık verim alınamayacağı yönünde sunduğu rapor doğrultusunda 20 milyon euro civarı bir rakama gitmesine izin verilecek.

Haberin Devamı