Futbol Galatasaray'ın hedefindeki isme 32 milyon Euroluk teklif
Paylaş
Galatasaray'ın hedefindeki isme 32 milyon Euroluk teklif

Galatasaray'ın orta saha transferinde gündeminde yer aldığı belirtilen isimlerden Atletico Madrid'den Rodrigo de Paul için İspanyol ekibine 32 milyon Euro'luk dev bir bonservis teklifi geldi.

Galatasaray'da orta sahaya yapılacak takviye merak ediliyor. Transferde birçok yıldızın isminin geçtiği bölge için adaylardan biri olarak da Atletico Madrid'den Rodrigo de Paul gösteriliyordu.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar'ın Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmak adına önemli bir bütçe ayırdığı ve bu tranfseri bitirmek istediği belirtiliyordu ki Atletico Madrid'e gelen dev bonservis teklifi, dengeleri bozacak tarzda oldu.

YİNE SUUDİ ARABİSTAN...

Suudi Arabistan kulüplerinin transferdeki etkinliği tüm hızıyla sürüyor. Son olarak milli yıldız Merih Demiral'ı kadrosuna katan ve bu yaz yaptığı hamlelerle oldukça dikkat çeken Al Ahli, Rodrigo de Paul için de devreye girdi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Suudi Arabistan ekibi, Arjantinli yıldız için Atletico Madrid'e 32 milyon Euro'luk resmi bonservis teklifini yaptı. Bunun yanı sıra De Paul için hazırlanan sözleşme teklifi de oyuncuya iletildi.