Futbol Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlanıyor
Paylaş
Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlanıyor

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, sokaklara akın etti.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Haberin Devamı
Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlanıyor

HAKKARİ

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Maçın son düdüğünün ardından taraftarlar şampiyonluğu Hakkari caddelerinde kutlamaya başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, havai fişek patlatarak, ellerinde meşale ve bayraklarla tezahüratlarda bulunurken, araç konvoylarıyla şehir turu attılar. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan yüzlerce taraftar sevgi gösterilerinde buldular.

KUŞADASI

Kuşadası caddeleri, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları ile coşkuya boğuldu. Taraftarlar, takımlarını desteklemek ve başarıyı birlikte kutlamak için sokaklara döküldü. Atkılarla, bayraklarla donatılan caddeler, Galatasaray marşları ve tezahüratlarıyla inledi.

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki sarı-kırmızılı taraftarlar, sokağa dökülerek şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı.
Galatasaray taraftarı, konvoy yaparak Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Toplanan kalabalık, konfeti patlatıp meşaleler yakarak, takımlarının bayraklarıyla şampiyonluğu kutladı.

İZMİR

İzmir’de de Galatasaray’a gönül veren taraftarlar, şampiyonluğun ardından kentin en önemli meydanlarından biri olan Gündoğdu Meydanı’na akın etti. Formalarıyla, bayraklarıyla ve atkılarıyla gelen taraftarlar, meydanı adeta karnaval alanına çevirdi. Tezahürat ve marşlarla gecenin sessizliğini bozan sarı-kırmızılı taraftarlar, yaktıkları meşalelerle de geceyi aydınlattı. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine yüzlerce taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

ARDAHAN

Ardahan’da Kongre Caddesi'nde sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde bayraklarla ve otomobilleriyle konvoy yaparak cadde boyunca tur attılar.

AFYONKARAHİSAR

Galatasaray'ın başarısı Afyonkarahisar'daki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü. Kente kutlamalarının adresi Yeşil Yol oldu. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşaleler ile sokağa çıkan yüzlerce taraftar şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı.

DİYARBAKIR

Merkez Yenişehir ilçesinde Galatasaray’ın 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu kazanmasıyla Ofis semtinde bir araya gelen yüzlerce taraftar, takımlarının şampiyonluğunu meşaleli yürüyüş ve araçlarla konvoy oluşturarak kutladı.
Takımlarının lehine marş söyleyen taraftar, ellerinde Galatasaray bayraklarıyla tezahüratlarda bulundu.

Haberin Devamı

ZONGULDAK

Maçın bitiş düdüğünün ardından Zonguldak merkezde, Çaycuma ve Kdz. Ereğli ilçelerinde başta olmak üzere il genelinde Galatasaray taraftarı, sokaklarda meşale yakarak ve marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutlamaya başladı.
Bazı taraftarlar ise araçlarıyla Gazipaşa Caddesi'nde konvoy yaptı.

MARMARİS

Erken gelen şampiyonluğun ardından Galatasaray taraftarları önce konvoy yaptı, sonra Atatürk Meydanı’na akın etti. Formalarıyla, bayraklarıyla ve atkılarıyla gelen taraftarlar, meydanı adeta festival alanına çevirdi. Çoluk çocuk, kadın, erkek yüzlerce taraftar şampiyonluğu doyasıya kutlarken emniyet mensupları geniş güvenlik önlemleri aldı.

EDİRNE

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Galatasaray taraftarları Edirne'de büyük coşku yaşadı. Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi ve birçok noktada toplanan taraftarlar şampiyonluğu meşaleler yakarak kutladı. Araçlarıyla trafiğe çıkanlar ise uzun konvoylar oluşturarak sarı-kırmızı bayraklarla şehir turu yaptı.

Haberin Devamı

“5. yıldız mutluluğu”

2022- 2023 şampiyonluğunu ve 5. yıldız sevincini meşaleler yakarak büyük coşkuyla kutlayan yüzlerce Edirneli, takımlarının şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı. Galatasaray’ın marşlar eşliğinde takımlarının şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, araçlarıyla da uzun konvoylar oluşturarak trafiği kilitledi. Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına çok sayıda minik taraftar da aileleriyle birlikte katıldı.