Futbol Galatasaraylı yıldıza teklif yağmuru! 9 milyon euro bonservis
Paylaş
Galatasaraylı yıldıza teklif yağmuru! 9 milyon euro bonservis

Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, henüz beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcunun talipler artıyor. İşte detaylar...

Zaha, Icardi, Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu ve Bakambu gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da henüz beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcunun talipler giderek artıyor.

Haberin Devamı

YILDIZLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray kurmayları, takım kadrosuna dikkat çeken isimleri dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan'ın bonservisini Sassuolo'dan aldı. Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain ile 10 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı. Türk asıllı orta saha Kerem Demirbay, orta saha rotasyonuna eklendi.

RB Leipzig'den Angelino'yu kiralayan Galatasaray, Al Nasr'dan Cedric Bakambu'nun yanı sıra, Günay Güvenç, Wilfried Zaha ve Halil Dervişoğlu'yla da anlaşmaya vardı.

AYRILIKLAR ART ARDA

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan oyuncularla yeni sözleşme imzalanmadı. Kontratı sona eren Bafetimbi Gomis, Juan Mata, Okan Kocuk ve Emre Taşdemir boşa çıktı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Kaan Ayhan ve Samuel Adekugbe takımlarına geri döndü.

Haberin Devamı

Genç oyunculardan Kaan Arslan'ın yanı sıra Batuhan Şen, Mathias Ross, Taylan Antalyalı ve Alexandru Cicaldau kiralık olarak takımdan ayrıldı. Gökay Güney, Abdussamed Karnucu ve Emre Kılınç bonservisiyle sarı-kırmızılılara veda etti. Öte yandan Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yer alan 5 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonu Nantes tarafından kullanıldı.

ÜST ÜSTE TALİPLER

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'da bir türlü beklentileri karşılayamayan Yunus Akgün, buna rağmen Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 23 yaşındaki futbolcuya, Fransa 1. Lig ekiplerinden Nantes’ın ardından Bordeaux’nun da talip olduğu ileri sürüldü.

BONSERVİS BEKLENTİSİ 9 MİLYON EURO

Galatasaray Yönetimi, Yunus için 8-9 milyon Euro civarında gelecek transfer tekliflerine oldukça sıcak bakıyor.