Okan Kocuk için Kosova Milli Takımı iddiası
Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk, yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Şimdiye dek milli takıma seçilemeyen Kocuk, seçilse dahi as kaleci olamayacak. Önünde Uğurcan, Altay, Ersin gibi isimler var ve 26 yaşındaki kaleci bu nedenle Kosova Milli Takımı'nı tercih edebilir.
Giresunspor'da kiralık olarak oynayan Okan Kocuk bu sene performansıyla takımına önemli puanlar kazandırdı. Ligle kalma yarışında Giresunspor'u ayakta tutan isimlerden olan Okan için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Fanatik'teki habere göre, 26 yaşındaki kaleci Kosova'ya dayanan kökleri ve daha önce Türkiye Milli Takımı'nın formasını giymemesinden ötürü Kosova forması giyebilir.
Kosova'nın yeni bir yapılanmaya gitmesi nedeniyle birçok yeni isme yöneldiği biliniyor. Hatta teknik direktörlük için Ersun Yanal ismini de gündemine alan Kosova, kaleye de Okan Kocuk'u düşünüyor.
Daha önce de teklif gelmiş
Kosova'nın daha önce de Okan Kocuk'a teklif götürdüğü ancak o dönemde Okan'ın Türkiye Milli Takımı'na seçilme umutları olduğu için bu teklifi reddettiği öğrenildi.
26 yaşına gelen Kocuk, Türkiye'den umudu kestiği için Kosova'nın ikinci teklifine daha sıcak bakabilir.